![]() |
|
sol arka su yeter artık !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2016 Saat 22:59 |
arkadaslar arac sol arkadan su alıyodu paspas hafıf su dolu oluyodu kapı fıtılı degıstı sol arka basına gelen varsa bı bılgı versın cıldırıcam artık
|
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisi olan yokmu
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ziya kardeşim arka koltuğun altı ıslakmı kontrol ettinmi hiç. kaldırıp bak bi. yoksa ön kapı ve kapı menteşelerinin oralarda plastik kablo körükleri var onları bir kontrol et hocam. birde kapı su tahliyeleri açık deilmi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Benimde aynı sorun vardı kapı fitilinden sonra düzeldi,
Fitiller sorunlu galiba
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
fitilleri değiştik sol arka fitili değişti
|
|
![]() |
|
mesut 48 hangı fıtıllerı degıstrıdın
|
|
![]() |
|
su tahlıyelere baktırıcam kapartocıma
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Ben bütün fitilleri değiştirdim,aldığım fitiller sanayide metre hesabı satılandan aldım.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
ichetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Arkadaşım benim araba da vardı aynı sorun çözümünü biraz zor buldum lakin sonunda buldum arka stop lambalarının fitili eskimiş ordan alıyormuştu silikonu bastı sorun kökten cözüldü haa ileride sökerken nasıl olur bilemiyorum
![]() Nerden geldigini tam olarak anlamak için eline alaçaksın bahçe hortumunu arka kapağı acacaksın bağajdaki döşemeyi kaldır ve başla tavana su tutmaya sonra yavaş yavaş arabanın içine su sızmaya başlar ise ararken stop lambasından geldigini gördünmü tamamdır. ![]() Düzenleyen ichetin - 17 Kasım 2016 Saat 23:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |