![]() |
|
206 Hdi Triger Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aykutcerit34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2016 Konum: yedek parça Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutcerit34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2016 Saat 17:44 |
60 binde triger değişmez triger 90 bin km den sonra kontrol edilir sonra değişimi olur Peugeot 110 bin km de triger devirdaim değişimi uyguın görüyor tabii senede yaptığın km de bağlı kayış da çatlama v.s bi şey yok ise uygun olan 110 bin kmde..
|
|
aykutcerit / nev Peugeot / yedek parça
|
|
![]() |
|
aykutcerit34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2016 Konum: yedek parça Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutcerit34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
s.a arkadaşlar triger her zaman orijinal kullanırsan daha sağlıklı olur rektifiye yapılmış motora trgier ve devirdaim antfriz bu gibi parçalar motor söküldüğünde değişen parçalar tabi motor yapan ustaya yinede sormanda fayda var kafan rahat etmesini istersen sen tanıdık bi ustaya gösterirsen daha rahat edersin diyeceğim şu triger orijinal alırsan daha iyi bunun yanında devridaim ve antfriz değişimi yapılması gerekiyor bilgin olsun..
|
|
aykutcerit / nev Peugeot / yedek parça
|
|
![]() |
|
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şayet değişmek istersem hangi marka kayış ve bilya kullanmalıyım acaba. Birde bana 60 binden sonra riskli denildi ama bilemiyorum.
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
eğer hocam motor komple rektefe yapıldıysa triger değişmiştir. tabi motor ile ilgili yapılan işlemler bilmediğiniz için içiniz rahat deil dediğiniz gibi koparsa baya bir masraflı olur değişim periyodu normalde 180 bin km dir. değiştirmek istersenizde size maliyeti 250-350 tl gibi olur triger seti 100-150 tl arasında işçilikte 150-200 arasında ustaya göre değişir. tabi içiniz rahat etmesi için kontrol ettire bilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
merhaba arkadaşlar 2003 206 hdi kullanıyorum. Aracı 2014-6. ayda aldım aldığımda satan motor rektefiye edileli 18.000 yol yaptık dedi bi 30.000 de ben yaptım. Satanın sözüne ne denli güvenilir bilmiyorum. Bununla birlikte triger ne durumda onuda bilmiyorum. İşin kötü yanı bu tiriger saatli bomba misaliymiş ne zaman patlar belli değil. Değiştirmek istiyorum aslında ama gideride varsa şimdi yok yere masraf açmakta istemiyorum maddi açıdan zaten yakın zamanda sanayi sarstı beni. Bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağım arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim.
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |