![]() |
|
Gösterge Paneli Parlaklık Ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2016 Saat 21:02 |
Az önce aracımdayken, Ustanın sıfırladığı bakım km'sinin doğru eksilmediğini farketmemle beraber tekrar sıfırlamak için düğmeye basılı tutup kontak çevirdim 10 dan geriye doğru saydı ve sıfırda durdu. Normalde bildiğim kadarıyla 0 A indiği zaman 20 bin km yazması gerekiyordu. 20 bin yazısını orda görmek için çeşitli tuş kombinasyonları denedikten sonra iki tuşa aynı anda basılı tuttum. Ve bu çok güzel bir şeye vesile oldu. Basılı tuttuğum sürece kademe kademe göstergelerin parlaklığı azaldı. Tekrar aynı işlemle parlaklık kademe kademe yerine geldi. Bu özelliği hiç bilmiyordum ve hiç beklemiyordum. Çok hoşuma gitti ve gerçekten de gerektiği durumlar olabiliyor. Bilmeyenlere yararı olacağını düşünüyorum fakat bunu bilenlerin de pek fazla olduğunu sanmıyorum :)) bu arada anahtarı kontaktan alıp tekrar takıp çevirince 20 bin km yazısı olması gereken şekilde orda yazdı :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuşlara uzun basınca genelde resetleme yapar.Zaten kontağı açtığında ilk gelmesi gereken bu siz olması gerekeni ayarlamışsınız ayrıca panelin ışık parlaklık ayarı sol taraftaki pottan yapılıyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi ya :) bende mucit gibi takılıyorum ortalıkta
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |