![]() |
|
307 1.4 dizel Bir Sürü Problem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2016 Saat 23:04 |
1.2 vitesde ses gelmesi teker rulmanlarından yapma ihtimali var bendede tarif ettiğini ses var arada geliyor arada kesiliyor.baskı balatam degişecek peugeot servisine gittim teker rulman bozuk dedi ondan yapar diye bide bende uguldama var oda canı istedikçe ses yapıyor. oda artık baskı bilyesinden diye düşünüyorum yada teker rulmanı , servise degişime gidince belli olacak
diğer arızalar için arkadaşların dediği gibi bilgisayara baglatırsanız hata kodları varmı görürsünüz sildirebilirsiniz... |
|
![]() |
|
![]() |
|
cenk_pl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 aslında çok keyifli araba. 2003 yılında sıfır almıştım 2011'de sattım mecburen çok masraf yapıyordu.
Eğer arabayı 2.el alıp önceki sahibi hiç bakmadıysa masraf normal tabi . ben bakımları düzenli yaptırdığım halde masrafı bitmiyordu.Arkadaşın dediği gibi siz arabaya güzel bakacaksınız ki arabada size bakacak
|
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
bu aracı alırken baktırmıyormusunuz?
ılk sahıbı ısenız 11 yasında arac bunlar 5 bın masraf normal bazen sorunsuz parca degısıyor sorun devam edıyor her ustayım dıyen usta olmayor malesef. kolay gelsin
Düzenleyen pepecura - 13 Kasım 2016 Saat 17:29 |
|
![]() |
|
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
-aracınızı birkaç tane şanzımancıya gösterin...ne diyecekler?
-bildisayara bağlatıp arıza kodlarına baktırın.. -bakım dışında motoru elletmemişsiniz...nelere 5 bin harcadınız.. benim prensibim ne kadar arabaya bakarsam o da bize bakar.... |
|
![]() |
|
uguur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Öncelikle İyi Forumlar Arkadaşlar Bende Peugeot Kullanıcısıyım 307 /1.4 dizel XR 2005 model aracım var 235 bin KM . Bütçenize Göre Gerçekten En Üst Düzey Konforlu Bir Araç Tartışılmaz Lakin Bu Araçlar Hor Kotü Kullanıma Gelmiyor Asvalt Aracı Aracımda Okadar cok Küçük Küçük Problemler Varki Yazmakla Bitmez Ama İki Üç Tanesini Belirtiyim Kısıca ...
1: Aractan Oyle Bir Ses Geliyorki Sanki iki Vida Birbirine Sürtüyor Düşük Devirde Bu ses Daha Belirgin Hissediliyor 1 Ve 2 . Vites Aralıklarında Yani Lakin Bu Sorunun % 90 Sanzumandan Kaynaklı Oldugunu Tahmin Ediyorum Bilginiz Olsun Sizdede Aynı Sorun Varsa Ben Motora Kesinlikle Dokundutmadım Tornavida Dahi Degmiş Degil Periyodik Bakımlar Dısında . 2. Motor İkaz Lanbası ( engineer ) Özellikle Uzerinde Durmadım Ve Son 6 7 Aydır İkaz Almıyorum Artık ... Ve Bunuda Araştırdım Sehir İçi Kullanımlardan Oturu Olan Bir Problem Cok Fazla Trafikte Dur Kalk En Buyuk Düşmanı Aracın Tork Ve Ağırlıgında Oturu.... 3. Son 4 Yada 5 Aydır Yeni Aldıgım İkaz İse Dizel Motorda Motor Sıvısında Minimum Seviye İle Birlikte ( Stop ) Lambası Yanması Ama Araçta Su Eksiltme Bile Yok Herşey Normal Kasıtlı Bir Şekilde Motor Sıvısı Yani Antrefiriz AZ Kullanyıyorum ki Aracın Hortumları Delmesin Diye ... NOT : Araca 8 9 Ayda Sadece 5 bin Tl Masraf Yaptım Ama Bu Yazdıgım Problemler Devam Ediyor Değişen Tüm Parçalar Orjinaldir. Ve Artık Masraf Yapmama Kararı Aldım Bakalım Ne Olacak Herşeyi Burada Paylaşıcam Sorunları Zamanla
![]() ![]() |
|
İstanbulTR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |