![]() |
|
merkezi kilit beyni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2016 Saat 20:28 |
Arkadaşlar merhaba benim aracımda merkezi kilit sistemi var fakat bizden önceki sahibi anahtarını kaybettiği için şuanda çalışmıyor bende yeni beyin takmak istiyorum ama beynin nasıl bağlıyacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.İnternette videoda bu konu hakkında bulamadım.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:D bende merkezi kilitleri geziyordum 1 saattir, sizin gibi anahtarı olmayıp ama varolan merkezi sistemine anahtar takanlar olmuş.
kilitciye filan gittiniz mi yeniden sistem takmadan belki orjinal anahtarından çıkartıp kumandayı kopyalayabilirler. fiyatları ne olur bilemem ama pahalı gelirse ozaman yeniden sistem bağlamaya uğraşırsınız, şemaları takip ederek yapabilirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yenı bır sıstem yaptırmanıza gerek yok orj. anahtar alıp kodlatmanız gerek bunu en sağlam servıs yapıyor.
Düzenleyen iammanover - 13 Kasım 2016 Saat 01:39 |
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Beyin ücretleri 50 lira civarında servis ücretleri çok yüksek olduğu için gitmedim.Anahtarcı ile konuştum yapamayacağını söyledi.Bu yüzden merkezi kilit beyninin nerede olduğunu bulursam kendim yapma şansım olur ilen varsa paylaşırsa sevinirim
![]() |
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
bu konuyu kontrol edin.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43161&title=sustali-206
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Kapı açma kapama uçları nı tespit ettikten sonra , sonradan merkezi kilit takma kolay sıkıntısız takarsınız
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kapılardaki soketleri buldum ama kabloları takip etmedim heralde kablo sonunda beyine gidiyor ise bulurum.Bilgi için teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |