![]() |
|
206 bilgi ekranı ışığı kesildi. İçeri Lütfen. (Vid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2016 Saat 23:15 |
Arkadaşlar bu sorun ne olabilir? fark etmedim ama aracı çalıştırdığımda vardı sonra bi zaman sonra olmadığını fark ettim. bir de bununla birlikte mi bilmiyorum ama aynı zaman zarfında araba arıza ışığı vermeye başladı. o devir saatinin altında yağdanlık gibi işaret varya oo (sanırım diagnostik gösterge lambası). sizce nedir?
Sigorta olabilir mi? sigortaysa arıza ışığı verir mi? https://www.youtube.com/watch?v=VQJjQf5yays
Düzenleyen Eyüp B. - 10 Kasım 2016 Saat 23:46 |
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diagnostik gösterge lambası söndü sanırsam motor hava yaptı mazot aldım eve gelirken.. şuan tek sorun videoda belirttiğim hata kaldı.
|
|
![]() |
|
mrtttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Kardeşim tek satır bilgi ekranından ben de çok çektim.Tek satır ekran sebebiyle bir arıza lambası yanmaz.Ama arıza lambası yanacak bir durum bilgi ekranında yazabilir mesela benim fren hidrolik sıvım boşalmıştı onun icin konsolda arıza lambası stop ve aynı anda tek satır ekranda yazı çıkmıştı.
Benim ekrann icinde temassızlık var sökmesi çok kolay ampülleri degistirmek çok kolay ama içinde lehim yapamayacagm icin kendi haline bıraktm😁.Sorununu cözemezsen ampül degisimini resimli anlatırım ama anca haftaya çekebilirim. |
|
![]() |
|
mrtttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Videona şimdi baktım eğer benimki gibi bir temassızlık sorunun yoksa ampülleri gitmiş ekrann arkasnda 3 küçük ampül var değişimi çok basit bende ampül sağlamken arada çalışmıyor endişelenecek bir şey degil.
Bu videoyu izleyerek sökmüştüm ilk seferinde ingilizcen yoksa bile anlarsn. https://youtu.be/TPYR2EzJSGI Düzenleyen mrtttt53 - 11 Kasım 2016 Saat 00:28 |
|
![]() |
|
Ekran çalışıyor videoda da belli sadece elektriği kesilmiş ev gibi :)
Bu arada arıza ışığı söndü muhtemelen mazottan dolayı hava olmuştur bir süre yol gittim sonra park ettim 1 saat sonra çalıştırdım deneme amaçlı baktım sönmüş garantiye almak için kapattım tekrar çalıştırdım sorun yok şimdilik. Yarına Allah kerim :)
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Ampüllerini kontrol ettiniz mi ? Patlamış olabilir.
|
|
![]() |
|
hayır etmedim. paneli çıkarmam mı gerekecek? daha önce tecrübeli değilim
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbulda hangi semttesin kardeş?
bende obd cihazı var, hata kodu tarayabiliriz yakınsan.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
sultanbeyli. ne için bağlıcaz ki? şuan sadece ekran ışığı yanmıyor.
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arıza ışığı yaktı demiştin, onun için söylemiştim.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim kardşm. şuan tek sorun ekran ışığının sönük olması ona da bakacağım inşallah
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ampüllere mutlaka bakın derim.Yazı silikliği veya metnin yarım çıkması gibi bir sorun varsa ekran filmidir,ışık yoksa ampuldür yüksek olasılıkla.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Gosterge reostasini hiz kullandiniz mi ?
Gosterge ve orta ekranin isigi beraberdir. Eger gostergeler de isik yaniyorsa ekranin ampulleri patlamistir. |
|
![]() |
|
Göstergede ışık yanıyor. sadece tek satır ekranda yanmıyor. aslında sinirle telefonu oraya fırlattım ondan dolayımı olmuştur bilemedim :)
yalnız şunuda tekrar belirteyim. arızalı yer teybin üstündeki ortada duran tek satır ekran ![]() Düzenleyen Eyüp B. - 12 Kasım 2016 Saat 04:22 |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Forumda konusu mevcut ekranın nasıl söküleceğine dair. Ekranın arkasında t5 3 adet ampül bulunuyor onları bir değiştirip tekrar deneyin.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7976 Düzenleyen Gokcesel - 12 Kasım 2016 Saat 21:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |