![]() |
|
Seyir halindeyken stop ediyor acil yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ali2627 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2016 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2016 Saat 10:01 |
Oncelikle herkeze merhaba.
Aracim 1.4 benzinli lpg yok seyir halindeykn km (hiz) kadrani sifira iniyor ve isiklara glip debriyaj firn yapinca kandiliginden stop edip calisiyor acaba neden dir basina glen yada fikri olan varmi Düzenleyen Ali2627 - 10 Kasım 2016 Saat 10:49 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldin ali aramıza. probleme gelince araç dizelmi - benzinlimi yoksa lpg limi öncelikli sorum bu olacak. lpg var sorun büyük ihtimal lpg ile ilgili. yoksa eğer gaz kelebeği rolanti sensörü büji ve bobin kontrolü yapılmalı. dizel ise enjektörler mazot filtresi ve pompası kontrolü.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Ali2627 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2016 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
hos bulduk lpg yok benzinli
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
o zaman hocam gaz kelebeği - rolanti sensörü - bobin ve bujileri kontrol ettir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
rölantide titreme silkeleme varmı . sadece rölantide.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Aküden olabilir,akü bittiğinde bir kaç kez takviyeyle çalıştırdık akü değiştirene kadar seyir halinde stop ediyordu araç.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Arkadslar aracin sorununu cozduk saolsun sanayici ustalar cok bilgili motorcuya gittik elektrikciye gonderdi ona gittik elektronikciye git dedi ona gittik tekrar elktrikciye gittik bu sorun bulunmaz dendi motordandir dedi motrcuya gonderdi. soyle bi soz var ki soylemedn edemicem eskisehirde tekerin patliycana bursada araban yansin. tok kelimesi bile cok aslinda servis cok pahali haklisinz ancak ilgi var abi kimisi assa bile inmedn dukkana sokmuyor biride cikip elektronik bi arac km dusuyor istop ediyo falan biraz mantik yurutse parayi kapicak ama yok abi bi jak sokukse onu takar ole bi islazim herneyse sorun nasi cozuldugune gliyim en son sinirlendim km yolda dustune gore musurunde bisey olabilir onu bi degistriyim belki ondandir dedim sorunun basladigi yere gldim 70 lira km musuru azcok bu isler elimden glir zor zar musurun takili oldugu yeri buldum soktum ynisini takcaktimki aklima gldi marsa bassiyim bklim caliscakmi dedim mars basiyo ama calismiyor yani o musur calismadn araba clismiyor yenisini taktim calistrdim test surusune ciktm araba birdaha boyle birsey yapmadi demekki sorun buymis basiniza glorse aklinzda bulunsun sanayiye gidip kafayi yemeyin.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çözüldüyse geçmiş olsun.Yanlız her yerde durum aynı şehirle alakası yok.Bilinçsiz kişilerin sektöre girmesinden kaynaklanan bir durum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Geçmiş olsun sorun çözüldüğüne sevindim
Ben sadece km müşürünü anlamadım acaba rölanti sensörü mü demek istediniz ?
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |