![]() |
|
206 aracım su akıtıyor :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2016 Saat 01:00 |
Merhaba arkadaşlar. Klimayı hiç çalıştırmasam dahi aracımın bazen sürücü paspasının üzerine içerden bir yerden su akıyor. Eğilip bakıyorum ama göremiyorum yukarıda içlerden geliyor damla damla. Yarın götürüp baktırıcam bunun sebebi ne olabilir? Acaba suyunu fazlamı kattım?
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu an sanayideyim çıraklar falan geldi yenice. Sordular sıkıntıyı araba sürücü paspasına su akıtıyor dedim direk ouwww abi o kötü ya dedi hayırlısı artık gelişmeleri yazacağım buraya.
![]() |
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalorifer peteği sorunu , kalorifer tıkayıcı atarsanız düzelebilir benim öyle düzeldi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynen kalorifer peteği usta komple gögüs sökülecek felan derse inanma forumda aratırsan bir çok bilgi bulabilirsin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Bu konuyla ilgili bi konu açmıştım detaylı anlatım mevcut , araştırırsanız bulursunuz
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
benım arka tarafta su vardı suanda fıtıl degıstı sorun yok am ondede bı nem vardı oda arkadan dolayıyıdı galıba suanda 2 sındede bı sorun yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Arabayı o kadar zorladık bir türlü su akıtmadı. Ustada tam nerden geldiği görmeden işlem yapmam doğru olmaz dedi. Tahmini olarak bir borudan bahsetti fiyatı 80tl işçilik ile 160 olur dedi. Bir daha akıtırsa videosunu çek su akan yeri dedi. Arabanın akıtmasını beklicem. Sürekli yapmïyor zaten çok nadir yapıyor bakalım hayırlısı.
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bende de aynı sorun olmuştu. Sabah baktığımda sürücü paspas tarafı antifriz havuzu olmuştu. Ustama götürdüğümde kalorifer peteğini patlak olduğunu, değişeceğini söylemişti. Haliyle kabul ettim ve parça geldi. Değişim için göğüs komple aşağı alındı, başka yolu olmadığını söylemişti usta. Ve değişti bir sorun da yaşamadım daha sonra. Soğutma suyu zaman zaman eksiliyor fakat Petek'ten kaçak mı yapıyor da öyle oluyor bilmiyorum. Soner abi niye göğüs inmesi gerekiyor derse inanmamamız gerektiğini söyler misin ?
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
eli yatkın usta göğüsü sökmeden yapabilir iki 206 ımda da aynı paspas ıslanma sorunu yaşadım direksiyon altındaki sigorta kapağının ordan ustam değiştirmişti çok şükür su eksiltmedi hiç bazı ustalar para göz olduğu için komple göğüs inecek diyorlar söküp takmayada 200 tl istemişlerdi umarım açıklayıcı olmuşumdur herkese iyi forumlar
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ben kendim sökebeliyorsam yıllarca ustalık yapanlarında sökmesi lazım. öyle çok aman aman zorlayan bir kısım yok oğuzhan, banada ilk aracı aldığımda 400 tl fiyat çıkardılar. ben kendim 30 dk içinde söktüm kısıtlı el aletlerim olmasına karşın şimdi bir sıkıntı yok maliyet 5 tl tuttu ustada kalorifer peteği delinmiş demiş ama gelden kalorifer peteğini birleşim yerindeki oringlerden kaçırıyor sebebi ise 3 vida atılacağına tek vida atılmasıdır. hatta oradaki vidaları sıkınca bile kaçar geçiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Tek dertleri kolaya kaçıp işçilik masrafını yükseltmek. Yazık halimize
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Ustam sürücü kısmındaki pedalların oraya yattı gevşek bişiy varmış onu sıktı bu şekilde biraz kullan akıtırsa bidaha gel dedi ve ücret almadı. Sonuç olarak su akıtma sorunum çözüldü. Şimdi antifriz koydurdum aynı dert başıma gelecek diye endişeleniyorum.
![]() |
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |