![]() |
|
206 far seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lodos41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2016 Saat 05:40 |
merhaba arkadaşlar. 2001 model 206 colorline aracımın farlarını 2003 sonrası olan h7+h7 olan tip ile değiştirmek istiyorum. Aracın orjinali H4 tip ampüllü farlara sahip değişim sırasında sıkıntı yaşar mıyım?
araç üzerindeki, H4 tip ampül olan versiyon 2003 sonrası, H7+H7 ampül olan versiyon birde uzun farları yaktığım zaman kısaların sönmemesi için bir çare var mıdır?
|
|
Peugeot 206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soketleri kontrol etmeni tavsiye derim. olmadı soket alırsın
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
büyük ihtimalle çalışır sorunsuz ama eski modeller bence daha güzel
|
|
![]() |
|
lodos41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
uzun farları yakınca kısa farların sönmemesi için ne yapılabilir? Bu röleler ile alakalı bir şey mi?
|
|
Peugeot 206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Soketler aynı olduğu sürece çalışır daha önce kullananlara şahit oldum yanlız kendim bu şekilde kullanmadığım için net cevap veremiyorum.Eklemek istediğim H4 tipi buzlu cam far daha güzel,şeffaf cam far olursa ya mercekli yada angel olan modeller gözüme güzel geliyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
erendumlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski tip farlı araca yeni tip far takıldığında ufak bir tadilat gerekiyor. Bilgin olsun. İşten azıcık anlayan elektrikçi halledebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |