![]() |
|
106 GTi Direk Enjeksiyon'mu ? ve GTi LPG ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C.Kaan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2013 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2016 Saat 21:59 |
Merhaba Sorum Başlıkta Mevcut.
106 GTi Direk Enjeksiyonlu'mu Yani Enjektörle Yanma Odasının İçindemi Yoksa Dışındamı ? Bu Soruyu Sormamın Sebebi 106 GTi Almak İstiyorum Ancak Benİnli Binebilecek Bir İnsan Değilim, Gezmeyi Çok Seviyorum Bu Sebeple Çok Yol Yapıyorum ve Malum Ülkemizde Sadece 1 Litre Benzin 5 TL. Bir 106 GTi Alıp LPG Taktırmak İstiyorum, Ancak Direk Enjeksiyon İse Malum Onlar İçin LPG Kitleri 2.5 - 3 Bin Lira Olduğu İçin Yalan Olacak Bizim GTi Mevzusu. GTi Yerine Quicksilver Al Diyenler Olacaktır Tamam Her Şey Aynı Quick Düşünmüyor'da Değilim Ancak 75 HP Bir Araç Beni Tatmin Etmez. Ayrıca 106 GTi'a LPG'li Binenler Varsa Tecrübelerini Yazmalarını Rica Ediyorum. Şimdiden Teşekkürler. |
|
![]() |
|
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış hatırlamıyorsam dışında. Zaten o yıllarda benzinli araçlar hiç içine koymadı peugeot. Öyle olsa bile 2 bine falan bulunur ama lpg nin dezavantajları iyi düşün derim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |