![]() |
|
206 Torsiyon Tamiri :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2016 Saat 21:01 |
|
206 bilindik üzere 555 lira tuttu tamiratı mil dahil değişti :)
Fiyat pahalımı bilmiyorum ama bana uygun geldi -200 lira 2 adet orjinal bilya takımı-1 adet dingil mili 50 lira - ustaya 250 lira verdim( ama 2 gün uğraştı 8 yıldır bakım dahi görmemiş arka dingil)- 40 lira torna tutta. bide yağlamak için grasör yerleri açtı artık bilyalar yağsız kaldı derdi yok 4 ayda bi kere yağla dedi olsun mis gibi :) Giresunda yapıldı araç bu arada |
||
![]() ![]() < |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun kardesim :)benim de kafamda var ama sıra getiremiyorum. Çok sert araç çok ses yapıyor en ufak kasiste
Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 15 Ekim 2016 Saat 21:21 |
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun hocam fiyat normal iyi hatta. Benim de torsiyon gıcır gıcır ötüyor şu sıralar yakın zaman da yaptıracağım maddiyatı ayarlayınca.
Bana söylenenler şu şekilde ücret olarak; Sadece bilyalar değişirse bilyalar 160 liradan 300 lira tutar. Eğer tornaya giderse torsiyon, 600 lira olur. Tornacı 300 lira alıyor dedi. Tornacılara sorduğumda ise 250 liradan aşağı yapan yok. |
||
![]() |
||
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
kanka benim bilya dağıldı arka lastik kambere geldi davlumbaza yattı mili komple yemiştii :) sağol bu arada :)
|
||
![]() ![]() < |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Son demine kadar kullanmışsın maşallah :) zamanı gelince bir fiyat alırım bizim buralardan. Baktım olacak gibi değil, bir Alo derim senin ustaya götürürsün beni :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
Kanka ne demek başımın üstünde yerin var :) Bilyalar benim aceleye geldi ankarada kürsat yılmaz var orjinal bilya takımını 70 e veriyor 2 tanesi 140 ama bize 160 a gelcek kargo havale derken bende bekleme yapmadım burda vardı orjinali 2 tanesi 190 mı neydi bide gress yağı vardı 200 etti işte komple dingili söküyolar torna 300 aşırı fazla eski mile kaynak atıp ısıtıp yeni mil 50 lira takıyolar yani 150 lira 15 dkda yaptı benim tornacı ısıttı oksijen kaynağı ile bende şahsen yanlarındaydım aklınıza takılan bişey olursa ararsınız beni her türlü yardımcıı olurumm :))
|
||
![]() ![]() < |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Eyvallah kardesim :) sağolasın
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Anlam veremedim valla burada ki tornacılar neye göre o paraları istiyor öyleyse
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
Abi yapacağın şey 2 adet mil 100 lira 2 takım bilya 200 lira dingili komple söktürecen, usta sök tak 250 lira alacak arka dingili tornacı ısıtıp eski milleri dingilden ayırıyor yeni milleri takıyor, aklına takılan bişey olursa 7/24 ara sorun olmaz :) bu tarafa yolun düşerse yardımcı olurum yaparlar :)
|
||
![]() ![]() < |
||
![]() |
||
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
|
Herkese bir sorum olucak bu torsiyon sorunu benim aracımdada var sanırsam bu sorun beni yolda bırakır mı acaba?
|
||
![]() |
||
|
Tamam kardeşim teşekkür ederim bilgiler için. Tornacı ile görüşüp ne işlem yapacağını öğrenip tekrar haber ederim ama bu biraz uzun zaman alabilir çünkü şu sıralar maddiyat el vermez yaptırmaya ![]()
Yok bırakmaz cıyak cıyak öter anca ![]() |
||
![]() |
||
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
|
Teşekkürler cevap için
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |