![]() |
|
307 Hdi Mavi Duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2016 Saat 14:46 |
Arkadaşlar iyi günler. 2004 hdi 1.4 aracımda geçen gün yolda giderken araç arkası bembeyaz duman oldu sağa çektim baktım arabanın altı komple yağ olmuş durumda ve motor ikaz lambası vs yanmadı. Kaputu açıp baktığımda motor da hiç yağ kalmamış turbo'nun oradan duman geliyordu. Çekici çağırıp servise çektirdik yağ devir daim hortumu yırtılmış araç komple yağı salmış ancak motorda yada turbo da bir arıza olmadığını sadece hortumun değişmesi yeterli olacağını söyledi usta. Ancak şimdi araba gaza bastığımda mavi duman atıyor tekrar ustaya sorduğumda egzoz içine yağ karıştığını belli bir zaman bu şekilde gideceğini söyledi ancak kafama pek yatmadı şuanda olayın üstünden 700 km yol yaptım yağ eksiltme olmadı acaba başka bir yol mu denesem fikri olan varsa sevinirim, kazasız belasız sürüşler.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmiş olsun egzozda ne kadar yag birikecekki 700 km de bile yanmıyacak... yag da eksiltmiyor dediniz yagda yakmıyor yanı araç. o zaman ustanın haklı olma payı var gibi cokda sıkıntı ediyorsanız egzozcuya gidin komple bir temizletin.
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler sağolun bu sabah yağ çubuğunu kontrol ettim yağ yakmaya başlamış araç ustaya çektik bakalım motordan diyor sanırım beni bir süpriz bekliyor.
Düzenleyen stain1903 - 13 Ekim 2016 Saat 12:36 |
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |