![]() |
|
80 BİN BAKIMI HK. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2016 Saat 16:17 |
|
Geçen 10 bin bakımında ustam ile bir sonraki 10 bin bakımında trigeri de değişiriz diye konuşmuştuk. O zaman geldi çattı :) geçtiğimiz bakım yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi değişmiştik ve sanırım 150 lira vermiştim. Bu bakım önceki bakıma ek olarak benzin filtresi ve triger seti değişmeyi düşünüyorum. Bunlar eklenince 400 ₺ yi bulacağını söyledi usta. İnternetten parça fiyatına baktım. Triger 110 lira, filtre bakım seti 120( yağ dahil). Hal böyle olunca 150-160 lira işçilik oluyor. Bu normal midir ? Triger değişimi işçilik fiyatı nedir ?
|
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
triger değişim ücretleri işçilik dahil 350 civarı tutar genelde
bunun yanında devirdaim in de degismesi tavsiye edilir ki yüz lira da o tutar. söylediğiniz gibi parça ucuz ama işçilik çok alınıyor. Daha düşük fiyata kimse el sürmüyor. |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Peki bizim triger değişimi için önerilen km nedir? Yani şuan aracım 78 bin de. Bir sonraki bakıma ertelesem veya arada yapsam diye düşünüyorum ne dersiniz ?
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Triger ihmale gelmez zamanı geldiyse 3e5e bakma değiştir
sonra kopan triger seni çok üzer. Ben 80binde değiştirdim. 206 xt
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
İhmale gelmeyen bir parça olduğunu biliyorum fakat erken de değiştirmek istemiyorum. Yani keyfi parça değişecek durum yok şuanda :) ama belli ki 80 bin de değişmesi gerekiyor. Mecbur ne yapalım. Aslan besleyen yemini düşünmez :)
|
||
![]() |
||
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
100 - 120 bin'e kadar idare ediyor orjinal triger
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Çok güzel bir haber :) peki kopma ihtimali nedir ? |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
oğuzhan kopma ihtimali herzaman var tamam aracın km düşüktür ama çalışma saatini hesaplarsan iş değiştir. durumun müsait ise değiştir başın ağrımasın.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Ne yapacağım bilmiyorum abi. Durum müsait değil ama oldurmaya çalışıyorum. Masraflar üst üste geliyor. Ama elbette ileride sorun çıkarmasından daha iyidir şuan masraf etmek.
|
||
![]() |
||
cenk_pl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
Bu konuda kesin birşey yoktur, servis 100 bin der, kullanım kitapçığı 120 bin der(örnek olarak verdim) biri der ben 180binde değiştirdim , biride 90binde koptu der.Koparsa 2bin lirayı gözden çıkarmak lazım ki Allah göstermesin, şıkırtı sesi duyduğun anda 20-30km gider. Siz işinizi garantiye alıp değiştirin.
|
||
![]() |
||
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
|
Hiç değişmesiyle ve aracı çok yüksek devirli kullanmıyorsan değiştirmeden gerek yok hocam. 10 Bin temiz gider daha ? Daha fazlasida gider ama içiniz rahat etsin 90-95 deģiştirin.
|
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
120-160 arası bir rakam söyleniyordu tam emin değilim. ama 80bin çok erken. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |