![]() |
|
aracın marşı ağırdan alıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2016 Saat 15:19 |
aracın marşı yakın zamana kadar tek marşta alıyor sıkıntısız çalışıyordu. sonra sonra kontağı çevirdiğimde tek seferde almayıp biraz gecikmeli çalışmaya başladı. marş alıyor yalnız 3-5 saniyede kavrıyordu. 2 gün önce epey zorladım çalışmadı zorla çalıştırdım. bu sabahta aynı şey oldu. akü değiştireyim dedim aküyü ölçtürdüm akücü abi akü canavar dedi marş motoruna yada ısıtma bujisine baktır dedi. elektrikçiye gittim bi iki kontak vurdu marş iyi sıkıntısı yok aküye baktır dedi üstüne çok düşmedi. bende arada kaldım şimdi yok yere ne akü alasım yada marşı söktüresim gelmiyor. tavsiye yada tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
depo da ne kadar yakıt var. Eğer çok dipte ise biraz geç alır.onun dışında dizel ise kızdırma bujileri, Marş motoru ilk aklıma gelenler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |