![]() |
|
Peugeot Cam Açma Konsolu Devresi Aranıyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peco307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2016 Saat 16:38 |
Sürücü tarafı için kumanda grubu içinde bulunan elektronik aksamını arıyorum bakmadığım yer kalmadı yurt dışında bile yok sadece dış plastik kısmını satıyorlar heryerde
Aracın eski sahibi temizliyorum diye devreyi komple çizmiş ve doğru düzgün çalışmıyor aldığımdan beri Yardımcı olacak çıkma parça için yönlendirecek birileri var mı ? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu üründen mi hocam http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-307-CAM-ACMA-KUMANDA-GRUBU-SOL,PR-346.html
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ö.m attım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |