|   | 
 | 
| Merkezi kilit | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| bozlak   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Merkezi kilit Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2016 Saat 23:23 | 
| 
   Aracımın uzaktan kumandasını daha önceki sahibi kaybetmiş yeni kumanda yaptırmak istedim ama 200 tl civarında bir fiyat veriyorlar.Aracın üzerinde olan orjinal merkezi kilit beyni yerine farklı bir merkezi kilit beyni taktirsam diye düşünüyorum ne dersiniz ? | |
| 
     Peugeot 206 1.4 X-LİNE 2004 Model | |
|  | |
| OguzhanKucuk61   3. Vites     Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı OguzhanKucuk61 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2016 Saat 23:44 | 
| 
   Bence orjinal olsun hocam. Ben sustalı yapmak için gittiğimde, ellerinde boş kap olmadığını farklı Merkezi kilit sistemi uygulaması yapabileceklerini söylediler. İstemedim. Boş kap gelinceye kadar bekledim. Orjinal sistem üzerine Kumanda kabını değiştirdik. Belki sıkıntı olur belki olmaz ama bence orjinale sadık kalmak Lazım. Tabi 200 lira az para değil. Karar sizin :)
    | |
|  | |
| bozlak   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2016 Saat 20:18 | 
| 
   Boş kap derken anlamadım ?
    | |
| 
     Peugeot 206 1.4 X-LİNE 2004 Model | |
|  | |
| OguzhanKucuk61   3. Vites     Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı OguzhanKucuk61 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2016 Saat 20:56 | 
| 
   İçinde devre olmayan boş Kumanda kabı
    | |
|  | |
| hzr206   1. Vites     Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2016 Saat 20:49 | 
| 
   Aliexpress sitesinden çin den 1 dolar boş kumanda söyleyebilirsin bedava kargo ile geliyor ondan sonra kumandanın içindeki parçaları çinden gelen kaba yerleştir internetten bakarak kendin bile yapabilirsin.
    | |
|  | |
| dejawu1978   2. Vites     Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı dejawu1978 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2016 Saat 22:00 | 
| 
   çinden gelene kadar burdan alsanız daha iyi degilmi 
    | |
| 
     peugeot 207 1.4 trendy 2007
     | |
|  | |
| hzr206   1. Vites     Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2016 Saat 23:25 | 
| 
 20 günde 3 tl ye bedava geliyor   baya ekonomik bir yol yedek bile yapılabilir. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||