![]() |
|
Sol arka bilya değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2016 Saat 00:49 |
Merhaba arkadaşlar. Aracımla düz yolda ilerlerken hafif bir uğultu benzeri ses geliyordu. Bunu lastiklerin yere olan temasından kaynaklı bir ses sanmıştım. Ayırt etmesi çok zor bir ses. Tamircime aracı götürdüğümde bir tur attık geldik sonra aracımı kaldırdık. Tüm tekerler kontrol edildi. Sol arka tekerden biraz ses geliyor. Tamircim bunun bir problem yaratmayacağını ama değiştirmek istersem gerekeni yapacağını söyledi. 120 TL parça fiyatının olduğunu söyledi artı işçilik olacak. Sizce ne yapmalıyım. Sese çok dikkatli bir şekilde odaklanmayınca farkedilmiyor. Benim kafamı kurcalayan ilerki zamanlarda aracımın başka bir yerine zarar verme ihtimali. Yorumlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses ıslığı andırıyor mu acaba ? Bende de vardı bir ara. Yüksek hızda sol virajlarda ince bir ses geliyordu. Şu sıralar dikkat etmiyorum ama belki sorunumuz aynıdır ??
|
|
![]() |
|
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Yok ses lastiklerin yola temas ettiği sese çok benzer bir ses ayırt etmesi zor bir aydır kullanıyorum aracı yeni yeni işkillenip götürdüm ustaya
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bozuksa değiştir bu şekilde gitmenin bir mantığı yok ama o bilyanın fiyatı 120'tl değil 55'tl. İstersen başka bir ustaya daha göster aracını
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Sağ sol demiştir belki. Efendi biri yanlış yapacağını sanmıyorum. Zaten parçayı gidip kendim alıyorum. Değişimi yaptıktan sonrada eski parçayı bagaja atıp götürüyorum.
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
40 liraymış bilya ben yanlış anlamışım.
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilye alacaksan skf almanı tavsiye ederim kampanadaki eski bilyeyi presle çıkarıyorlar tornacıda 10-15 tl istiyorlar aslında ustanın fazla bir işi sökecek tornacıya gidecek yeni bilye takılacak bence 100 tl max tutar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
40+40 iki bilya aldım. Sağ sol arkaları değiştiriyorum. Tornacıya 20 lira verdim. Çok dolu burası hep uzun sürüyor aracın işi gelen sıkıştırıyor sürekli ustayı bi bakıver aman aracımın nesi var falan benim aracın başından kaldırıyorlar sürekli.
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |