![]() |
|
206 almayı düşünyorum yardımcı olurmusunuz f? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ugurtarim77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2016 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2016 Saat 13:23 |
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten yazmışsınız sizde bu yazdıklarınızı içinize sindiriyorsanız alınır 206 güzel araba.Ekstpersiz yaptırın derim güvenilir kaliteli bir yere.Aksi bir durum yaşamamak için zaten orda neyin ne olduğunuz anlarsınız az çok.Şimdi örneğin ben böyle bir aracı beğenir alırım başkası beğenmez bakmaz bunlar göreceli şeyler o yüzden yorum yapamıyorum.
Düzenleyen samet206 - 16 Eylül 2016 Saat 19:43 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ugurtarim77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2016 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç içime sindi fakat boyalı olduğu için fiyat aralığı uygunmudur sizce sadece boya konusu teredüt ettirdi
|
|
![]() |
|
Dlkrn_48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2016 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Alıcısına göre değişir. MEsela ben 206 ımı alırken .. boyası da vardı değişeni de. Ama ben ekspertiz yaptırdım ve yaptırırken ekspertiz yapanlara kaporta önemli ddeğil dedim. Benim için önemli olan şase .. motor .. yürüyen aksam gibi kısımları. Aldığımdan beri titizlik yüzünden motorda ellettiğim kısımlar oldu ama onun dışında bir sıkıntı çıkarmadı ( 1 senede yaklaşık 50.000 Km yol yaptım) Bence fiyat güzel gibi ama pazarlık sünnettir derler :D
|
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Aracı mutlaka ekspere sokun.
Motor aksamında ve diğer mekanik aksam da problem yoksa Boya takıntınız da yoksa Değişen yoksa Alırsınız. Araç diri ve güzel duruyor. Tatlı dokunuşlar yapmış. Zevkli biriymiş. iPhone 7 4.500 TL iken 20 bin lira büyük bir para olmasa gerek genel olarak. :)
Düzenleyen Eyüp B. - 16 Eylül 2016 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
teşekkürler beyler yorumlar için benim boya takıntım yok boyada kaliteli duruyor sadece satarken sorun cıkartırmı diye düşünüyorum
fiyat olarak 22.50 tan 21 indi enson 100 km mesafede araç pazartesi aracı görmeyi düşünüyorum
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Piyasayı kollayacaksın. Satarken nasıl bir sıkıntı olabilir ki ? Boyalı araç hatasız araçtan elbette daha ucuz olur. Alırken ucuza alıyorsun, satarken de ona göre vereceksin. Piyasa neyse kıyası sen yapıp ona göre karar vermen lazım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
satarken aynı fiyat aralığında satabilirim demi demek isteğim 206 cok piyasasını bilmediğim için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
ilk aracım olcak
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
aksesuarlarıyla 20-21 iyi şahine bile 12-13 lira para istiyorlar artık
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kaç senedir piyasada bu araba hala ilgisi olan,kullanan,almayı düşünen bir sürü insan var.Piyasası güzel bir araç yedek parça sıkıntısı olmaz.Boya konusu tamamen sizin tercihinize kalan birşey,gerçekten temizlik boyasıysa bence sıkıntı yok.15-16 senelik araçlardan bahsediyoruz.Yeni model bir araç olsa 100 tane satılık var diyelim bunlardan 10 tanesi boyalı 90 tanesi orjinal bu durumda satışta boyalı boyasız fiyat farkı açık şekilde ortaya çıkar.Ancak 206 için durum farklı en temiz emsalinde bile bir yerlerde boya vardır,olmayanda bulunmaz hint kumaşı zaten.O yüzden bu araçlarda boyalı boyasız farkı pek fiyatlara yansımaz artık.Sizin bileceğiniz birşey birazda araştıra araştıra bulabilirsiniz komple boyalı olmayan bir araç eğer boya takıntınız varsa.Biniciyseniz motor,araç şasesi,mekanik yürür aksamına daha çok özen göstermenizi tavsiye ederim.Hayırlısı olsun.
Düzenleyen samet206 - 17 Eylül 2016 Saat 14:47 |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
![]() |
|
Güzel gözüküyor,hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
|
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
saolun beyler teşekkür ettimm
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Ekstrası mevcut ağız tadıyla binersiniz :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
masrafsız araç ama 24.5 mal oldu :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurtarim77
eyallah :)
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Hayirli ugurlu olsun.gule gule kullan kardesim.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Hayırlı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |