![]() |
|
iki soru birden anahtar ve computer :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2016 Saat 20:34 |
ceabınız için teşekkürler reality59 , birkaç anahtartcıya daha uğrayayım frekanslara baktım ikiside aynı aralıkta 433 mhz ,bilgisayar için butonu söküp temizlemek benimde aklımdan geçti ama erindim bir sorayım dedim :)
saygılar bizden, hayırlı akşamlar.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Sorunun cevabı; EVET, olur.
Ancak; İşinden anlayan birini bulmanız gerekiyor. Neden ?; bu kumandalar MHZ' cinsinden iletişim sağlıyorlar. Kabaca (Elinizdeki anahtarın kimlik bilgileri okunup, diğer anahtara aktarılınca işiniz hallolur.) 2. Sorunuza yönelik olarak; butonun içerisine wd40 tarzı bir ürün sıkmayı deneyin eğer sonuç alamaz iseniz, butonu yerinden çıkartıp içerisindeki tablayı kontrol ediniz. Eğer ordan da bir sonuç alamazsanız; Com2000'ini değiştirmeniz gerekbilir. Saygılar.. Hayırlı bayramlar.. |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam arkadaşlar bir süredir kenarda yatan bir 406 çipli sustalı anahtar var anahtar sıfır geçti elime daha önce hiç kullanılmamış, acaba bu modelin kapı açma kapama kumanda özelliği bizim 307 yi kumanda eder mi dersiniz? zira benim 307 nin anahtar düğmeleri falan iyice yıprandı. immobilizer çipini orjinal anahtardan 406 anahtara takabiliyorum ama kumanda olayı yapılabilir mi dersiniz?
![]() maslakta bir anahtarcıya sordum pek bilgisi varmış gibi cevap veremedi deneyelim falan dedi bende hayırlı işler dedim çıktım :)
ikinci sorum ise silecek kolu üstündeki yol bilgisayarı butonu , bu buton eskiden kalan yakıt harcama durumu vb seçenekleri arasında geçiş yapıyordu bir süredir görevini yerine getirmiyor. basıyorum ama algılamıyor başınıza böyle bir durum geldi mi? teşekkürler herkese hayırlı bayramlar. |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |