![]() |
|
307 alttan gelen tıkırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2016 Saat 10:00 |
Arkadaşlar merhabalar
307 aracımda özellikle düşük hızda giderken yoldaki hafif bir engebede veya ufak bi çukurda bile kapı alt tarafında luk luk bir ses geliyor ama yüksek hızda duyulmuyor. Birde bugun sabah aracı durduğu yerde çalıştırmadan salladım acaba yine duyarmıyım die sağ ön lastiğin ordan tık tık ses geliyo salladıkça. Daha önce başına böyle olay gelen varmı çözümü nedir ne değildir Şimdiden herkese teşekkürler |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar..
Viraj demir lastiği olabilir.. Rot başı olabilir.. Rotil'den olabilir.. Askı Rotu (Z Rotu)'dan olabilir.. Rot Milinden olabilir.. Salıncak burcundan olabilir.. Poryo veya Poryo Rulmanından olabilir.. bir çok olasılığı var hepsine teker teker bakılması gerekiyor :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abicim direk sana cozumu diyorum gidiyorsun ufak tikirtilar z rot tekerlegin ordan gelen ses ise amartisor ust kule 30 tl ye yan sanayi arti 20 iscilik 50 tl ye hallediyorsun buyuk ihtimal uatkule senin sorun daha gecen hafta yaptirdim ayni sorun
|
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |