![]() |
|
HARARET SORUNU !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
srhtccn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2016 Saat 22:45 |
Merhabalar 206 1.4 otomatik benzin tüplü 2006 model aracım var. Aracla seyir halindeyken 4 kişi bindiğimizde ister istemez araba zorlanıyor çekişten düşüyor. Araç zorlandıgı zaman hemen hararet ibresi 90 ile 100 arasımda duruyor 100e kadar dayanıyor. Arabanın suyuna baktım tamamdır ne yapmalıyım :/
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal bu sıcak havalarda
|
|
![]() |
|
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
soğutma suyunu antifiriz (kaliteli ve mavi) ve saf su değişin hava filtresi gb bakımları tam olursa bi nebze faydasını görürsünüz..hayırlı bayramlar
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
sıkıntı yok hocam normal değerler bunlar. Hele hava sıcak araba dolu Klima da açık olursa iyice zorlanıyor araba.
|
|
![]() |
|
srhtccn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Tesekkürler
|
|
![]() |
|
Delete ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2016 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Herkeze iyi bayramlar bende hareret sorunumu buradan paylaşayım . Arabam Peugeot 206 2004 xline 1.4 benzin. Araç 1 yıldır bende 90 a çıktıgını hareretin hiç görmemiştim hatta arkadaşlar şaşırıyordu . İlk defa dün enişteme aracı verdim ,dediğine göre hararet 70 ten birden kırmızıya yükselmiş ve sıcakken su deposnun açmış su fışkırmış 5 lt den fazla su koydum dedi (en son suyuna baktıgımda antifiriz rengi belli oluyordu uzun yol yaptım,su ekledim dedi su şu an antiriz yok gibi rengi saf) .Araca sabah baktım ,su kacagı hava vs yok ama 2-3 km de deneme yaptık hararet yavaş yavaş yükseliyor ve kırmızıya dayanıyor ,araç fan açıyor bikaç dk içinde dokundum soğuk termostattan mı sorun eğer ondansa su nasıl eksiltti kafam çok karıştı . Serviste 52 km mesafede nasıl götürücem onu düşünüyorum .
Düzenleyen Delete - 16 Eylül 2016 Saat 08:53 |
|
![]() |
|
Dlkrn_48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2016 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
KArdeşim ben de bu vesile ile birşey sormak istiyorum. Bizim hararet göstergesi ( 2002 1,4 benzinli XR sanırım) .. beyaz zeminli gösterge paneli var bende. Hararet göstergesi kısmında 90 nın üzerindeki ilk çizgi 100 zannediyordum.. fakat burdaki peugeot ustası o çizginin 95 olduğunu ve aracın 95 de fan açtığını söyledi ? Sen aracın harareti 100 oluyor derken 90 derecenin üzerindeki işlk çizgiyi mi kast ediyorsun?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
98. 99 u gördüm hadi 100 de olur ama ötesi tehlike dikkatli olun derim.
iyi bayramlar.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kırmızıyı yarıya kadar geldiği zamanları biliyorum.
Aracı kullanma şeklinize, aracınızdaki radyatörün peteklerine, radyatör içerisindeki sıvıya göre hatta radyatör tipine göre (sac, alüminyum) termostatın durumuna göre, hararet sensörünün durumuna göre vb. sebeplerden dolayı aracınız harareti yükselebilir.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |