![]() |
|
Arabama Sürtmüşler ... :/ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ırfan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2016 Saat 21:33 |
Arabaya park halindeyken sürtmüşler ne yapılmalı sence bunun giderilmesi icin :/
![]() ---------------------------------- ![]() Düzenleyen ırfan - 10 Eylül 2016 Saat 21:36 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun her araç sahibinin mutlaka başına gelebilecek bir durum,aracını sokağa bırakmak zorunda olanların genelde daha sık başına gelir.Gözüm yanılmıyorsa eğer boyada çatlak oluşmuş büyük ihtimal daha önce boyanmış bir bölge çatlama olduğu için tekrar boyanması gerekiyor çatlama olmasaydı belki pasta cila basit bir kaç rötuşla halledilirdi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Serkan35hfv ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan35hfv
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun. Sürtüp kaçan kasap çok. üzerinde diğer aracın boyası var gibi önce tinerle sil sonra pasta ile iyice temizle düzelebilir.
|
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Aldığımda böyle bir sürtmesi vardı arka kapıdan bu bölgeye kadar. İşlem yaptırılmamış bende yaptırmadım öyle biniyorum. eğer daha önce boya vurulmadıysa bide göze batmıyosa öyle bin. Fakat benim araç gri senin ki siyah göze batabilir. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
ırfan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Herşeyde Bir Hayır vardır :) Bayram Sonrası bi pasta cila yaptırmayı düşünüyorum inşallah cizikler felan giderilir düzelir öyle ümit ediyorum :D
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
yaptır pasta cila büyük bölümü gider cok az kalır
|
|
![]() |
|
lazianke ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2016 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Geçmiş olsun, büyük ölçüde pasta cila ile giderilebilir gibi görünüyor kalanı da idare edersiniz.
|
|
![]() |
|
dogan106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
elhamdülillah hepimiz müslümanız, hepimiz insanız hata yapabiliriz ama ne olursa olsun fakat ne olursa olsun ahirette, aracıma farkında olupta çarpıp kaçanları, elinde anahtar ile çizenleri affetmiycem ve bu insanlar cezalarını çekerken Allah' a yarab yandıklarını görmek istiyorum lütfen bunu benden esirgeme, diye yalvarıcam
|
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Benim aracada bole bisey yapmis kasabin biri ne telefon brakmis ne de not bende once pasta cila yaptim arkasindan 5 tllik boya aldim firca ile rutus yaptim siyah arabada hic belli olmuyor bizzat denedim siritmiyor baska renkler gibi belli etmez detaylica bakmayinca ben ole yaptim gayet memnunum
|
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
arabanın orası onceden boyanmıs patlamıs pasta cıla atılsa bıle o patlak gorunucek onuda kapattırman lazım bunlar ıle ugrasıcana arabanın orası onceden boyanmıs zaten kendın tekrar boyat
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
bence sürtmemiş beyefendi aracın içinden geçmeye çalışmış resmen, metal çıkmış ortaya.
geçmişolsun üstad çok incelememek lazım kapıya bırakılan gündelik kullanılan aracı nazarlık niyetine .. nasıl olsa gene olacak :) iyi bayramlar.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |