![]() |
|
106 xr hararet sorunu (help) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan35hfv ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan35hfv
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2016 Saat 20:57 |
iyi forumlar peugeot sever arkadaşlar;
4 ay önce 99 model 106 xr aldım alalı hararet dur kalklarda yokuşlarda bazen düz yolda bastığımda kalın çizginin üzerindeki ince çizgiye geliyor ve fanlar çalışıyor. Ama hava sıcaksa veya yokuştaysam hararet lambasını yakıyor. Yokuş aşağı inerkende sıcaklık kalın çizginin bile altına düşüyor. Sorunu nasıl çözebilirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Kazasız belasız ve cezasız hayırlı sürüşler...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
suya yağ karışma - su eksiltme - varmı. antifirizli motor sogutma suyu hararet müşürünü değiştirmeni tavsiye ederim. devirdaim pompası işlevini yerine getiremiyor olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Serkan35hfv ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan35hfv
![]() ![]() ![]() ![]() |
suya yağ karışımı ve su eksiltme yok. devirdaimden süpheleniyorum yokuş aşağı veya düz yolda viteste aracı emişe bırakınca hararet ibresi orta cizginin altına düşüyor. bunun sebebi devirdaim pompasının görevini tam yapmaması olabilir mi?
|
|
![]() |
|
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı problem benim 206 Cabrio'dada vardı. Yıllardır antifirizzsiz normal su koymuslar sogutma suyuna buna baglı radyatörüm kepaze olmustu Radyatörü degiştirdim hortumlarını degiştirdim Sogutma suyuna mavi antifiriz koydum Sıkıntı kalmadı bidahada hararet yükselmedi. Radyatörü ve Sogutma Suyunu Degiştirin.
Benim radyatör bu haldeydi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan35hfv
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle bayramınız mübarek olsun. Benim radyatör temiz görünüyor ve içerisinde antifriz var.yinede değiştirmek gerekir mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |