![]() |
|
Debriyajın Basılı Kalması Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilyasamca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilyasamca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2016 Saat 15:22 |
Selamlar herkese. 2004 model Peugeot 206 1.4 HDi X Line araba aldım yakın zamanda. Debriyaj ile ilgili şöyle bir sorunum var: debriyaja basınca, pedal basılı kalıyor. Bu esnada vites de değiştiremiyorum. Genelde bu dur kalk yaparken oluyor yani yolda giderken vites değiştirmelerde olmuyor. Ama dur kalklarda, 1. vitese geçişte, en çok da park ederken geri vitesten ileri vitese geçişte çok oluyor. Debriyaj basılı kalıyor. Ayağımın ucu ile tekrar geri çekiyorum.
Nedeni ne olabilir? Benzer durum yaşayan arkadaşlardan tamir bakım tavsiyesi alabilirim. Herkese iyi forumlar...
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durum seat aracta başımıza gelmişti araç hidrolik kaçırıyordu ama sürekli yapıyordu bunu yağ takviye edince düzeliyordu
|
|
![]() |
|
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilyasamca aynı sorun 306 da başıma geldi pedal takılı kalıyordu halat dan suphelenmistim ki bi gün pedal boşa çıkınca baktık halat dan değilmiş baskı bilyesi dağılmış baskı balata değişimi yaptı usta çözüldü şimdi 206 kullanıyorum sistem aynı mi bilmem ama bi baktir derim yoksa benim gibi yolda kalirsin Allah korusun
|
|
![]() |
|
lazianke ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2016 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
baskı sorununa benziyor.
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Baskı balara rulmanı dağılmış hocam %90 lık bir ihtimalle. Peugeot partnerinda aynı oldu kitlenmiş kalmış baskı balata şansıman yağıyla beraber 560 tl ye değiştirdik
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |