![]() |
|
206 OTOMOTİK VİTES |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FATİH206 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2016 Saat 15:38 |
ARKADAŞLAR S.A.İSMİM FATİH 206 OTOMATİK SAHİBİYİM.ARACIMLA ALAKALI ŞÖYLE BİR SIKINTIM VAR.YOLDA GİDERKEN DURUKEN VİTESLERDE HİÇBİR SORUN YAŞAMIYORUM.AMA DİYELİM 'D' DE ARACI DURDUMDUM N YE ALDIĞIMDA EKRANDA KAR VE SPOR MODLARI YANIP SÖNÜYOR YANİ ARIZA MODUNA GEÇİYOR.HERZAMAN YAPMIYOR.GERİ VİTESTE SORUNUM YOK GERİ KAYDIRMA YOK.BİKAÇGÜNDÜR BÖYLE BİKAÇ SEFER N YE ALIRKEN YAPTI.BUGUN D YE ALDIM YİNE YAPTI.TEKRAR N DEN D YE ÇEKİYORUM DÜZELİYOR.ARACI YENİ ALDIM.SİZCE SIKINTI NEDEN OLABİLİR.NASIL DÜZELTİLİR.TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konuyu incelemeni tavsiye ederim.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10810
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benimde basima şöyle bir durum geldi bir yerde duraklamam gerekti vitesi n ye aldim ancak tam almamisim d ile n arasinda kalmis bi baktim spor ve kar modu isiklari yanip sondu vitesi az daha ileri iteledim gecti hani dusuk bi ihtimal olsada vitesi n ye alirken bi bakin bakalim boyle bir durum varmi
|
|
![]() |
|
TUNAYCAN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: KEÇİÖREN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fatih kardeşim aracının vites şarteli ayarsız veya arzalı önce ayar yaptır zaten ayarlayan arkadaş işten anlıyosa sana bozuk olup olmadıgını söyler ama benim anladıgımla şarter ayarsız soru ve görüşleriniz için araya bilirsiniz 05545485711 tuna usta şanzuman ustası
|
|
RÜYAM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |