![]() |
|
Ankara Geleneksel Peugeot Severler Buluşması (sucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2016 Saat 22:49 |
Merhaba arkadaşlar,
Ankara temsilcisi olarak çok fazla etkin olamıyorum. Ama Peugeot camiasından da kopmadık. Facebookda muhakkak takip edenler vardır. Peugeot sayfalarıdnaki kişilerin kendi aralarında kararlaştırıp dönem dönem yaptıkları ciddi katılım alan buluşmaları var. Bir önceki buluşma ramazanın başladığı pazar Mogan da yapıldı ve çok eğlenceli geçti. Şehir dışından misafirlerimiz geldi. Ailesi arkadaşı çoluğu çocuğu komşusu ile gelenler oldu. Erkek ler gerek araba başında gerek mangal başında sohbet muhabbet kadınlar ise gölgede birbirleri ile konuşup kaynaştılar. Etkinliği samimi olduğum iki arkadaşım oluşturdu. Benle maddi manevi bir ilgisi yok ben farklı marka bir araç kullanmama rağmen katılıp bilgi paylaşımı ve maddi manevi her konuda destek olmaya çalışıyorum. Ortam keyifli. Soğuk içecek servisi ve mangal da sucuk oluyor. İsteyen çekirdek meşrubat mangal ve kilim gibi eşyaları ile destek olabilir. Buluşma genelde Mogan Parkında oluyor bu seferki de orda olacak gibi. ZAten haftasonu çok kalabalık yer bulmak zor oluyor bu yüzden yolda ve ya park içerisinde aykırı sürüş yapan, tehlikeli hareketlerde bulunan, kaydıran, pati çektiren, gereksiz yere yüksek ses müzik açan, alkolü ve ya alkolle gelen arkadaşlar ortamdan nazikçe uzaklaştırılıyor. İnsanlar eşi ve çocuğu ile gelecek eğlenceyi bozmanın bir anlamı yok. Detaylar için aşağıda facebook linki paylaşacağım oradan gelişmeleri takip edebilir ve düşüncelerinizi belirtebilirisniz. Benim katılım saatim haftasonu çalışıyor olmamdan dolayı belli değil. Organizasyonu yapan arkadaşlara kolayca ulaşabilirisniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |