![]() |
|
Pejo 206 3000 deviri geçmiyor ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
grkn_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2016 Saat 14:54 |
Merhaba 15 gün önce 206 aldım araç 3000 deviri geçmiyor max 130 km hızla yapabiliyorum 15 gündür sanayide gezmediğim tamirci kalmadı hepsi beyin diyor çıkma beyin taktık egryi değiştirdik yine olmadı sizce neyden dolayı olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Düzenleyen grkn_206 - 28 Ağustos 2016 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava akışmetresini veya turbonun bağlı olduğu hortumda kaçak var mı diye kontrol ettiler mi aracın
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
grkn_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Hava akışmetresini kontrol ettiler bişey çıkmadı hortumu kontrol etmişlerdir diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Baskı balata ne alemde kardeşim ?
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Baskı balatada sorun yok kontrol ettiler.cihaza bağladılar beyin iç arızası diyor tamirci beyin değişecek dedi bakalım birde beyini değiştirecekler.açıkçası sorun çözülmedi 15 gündür.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızda elektrik tesisatı veya beyinle alakalı bir problem var
|
|
|
|
![]() |
|
Geçen hafta farklı bir beyinCide çıkma beyin bulup taktılar yine olmadı acaba takılan beyinde mi arizLiydi diye düşünmeye başladım şimdi farklı bir beyinciye getirdim bakalım birde burada deneyeceğiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |