![]() |
|
... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Ado3442 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2016 Saat 15:11 |
||
...
Düzenleyen Ado3442 - 24 Nisan 2018 Saat 14:05 |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ellerine sağlık güzel çalışmalar devamını bekleriz.
![]() |
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
aliatahanbirgi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliatahanbirgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam merhaba 206 aynasini direk mi taktiniz yoksa tabani 206cc diger kismi yani govdeyi 206 dan mi aldiniz
|
|||
![]() |
|||
Ado3442 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||
Arabaya baglanan kısım 206cc hareketlı yanı aynanın olduğu kısım normal 206 parçası
|
|||
![]() |
|||
aliatahanbirgi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliatahanbirgi
||
Teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
|||
||
Yaptığım far ve fösterge rengi değişikliklerini de eklemiş bulunmaktayım.
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
yaptığınız çalışmalar çok hoş, güle güle kullanın. multimedya sisteminizin marka modeli nedir acaba ?
|
|||
![]() |
|||
||
Navix nvx-a4mkv budur :)) gayet güzel bir ürün bu tür araçlar için gayet kullanışlı.
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Eyvallah teşekkürler
![]() Ses kalitesi, ekranın görüntü kalitesi nasıl ? Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 24 Ağustos 2017 Saat 02:49 |
|||
![]() |
|||
||
Ses kalitesi orijinal hoparlörlerle bile değişti ama ben hoparlörleri de değiştirdim gayet güzel oldu. Siz nasıl bi ses istiyosunuz bilemiyorum ama benim beklentimi çok fazlasıyla karşıladı. Ekran kalitesi ahım şahım bişey değil ama kötü de değil :)) iş görüyo kısacası.. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Eyvallah hocam. fiyatına baktım 600₺ civarı da ondan sordum :)) |
|||
![]() |
|||
||
Yok yok o kadar değil. 350 ye almıştım ben bir sene oldu ama şimdi de görüyorum yine o fiyatlarda gittigidiyorda. Ben bunu taktırmaya karar verdiğimde 600₺ cihaz 100₺ kamera 100₺ işçilik istediler :)) ben ürünü gittigidiyordan 350₺ aldım kendim montaj yaptım öyle zor falan değil montaj.. Ürünü sizide tatmin edecektir bence düşünün. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Valla fiyat o civardaysa gayet iyi. Montaj sorun olmaz, kamera takılabiliyor olması da güzel :) bir yeri kesip biçmeden ekran takılıyor olması da :)
Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 27 Ağustos 2017 Saat 00:40 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |