![]() |
|
Egr valfi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2016 Saat 20:21 |
|||
Hayır yanmadı hocam.
Benim aracımda duman atma olayı yoktu egr iptalinden sonrada değişen bir durum olmadı. Düzenleyen Gokcesel - 20 Ağustos 2016 Saat 20:21 |
||||
![]() |
||||
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Benim 206 hdi duman sorunu var egr iptalinin dumani kesmeye faydası olurmu arkadslar.
|
||||
![]() |
||||
Bha41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|||
Tesekkurler,Ariza lambasi yakti mi peki? |
||||
![]() |
||||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|||
Beyinden iptal edilmedi sadece kör conta takıldı. Eğer yapacak yer bulursanız 50 TL'den fazla bir ücret vermeyin.
|
||||
![]() |
||||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
benimkinde sadece mekanik iptal oluyor araç 2003 model lambda sensörü yok
|
||||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||||
![]() |
||||
Bha41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|||
Mekanik olarak iptal ettirdikten sonra beyinden islem yaptilar mi? 2 3 yere sordum kimse yanasmadi iptale. |
||||
![]() |
||||
|||
Yaklaşık 2-3 hafta oluyor EGR'yi iptal ettireli ben. Yol bilgisayarında iptal ettirmeden önce ortalama yakıt 4.4/100km gösterirken şimdi 4.0-4.1 Arasında değişiyor yol durumuna göre. Ve çekişi de güzelleşti diyebilirim.
|
||||
![]() |
||||
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
|||
Slm arkadaşlar.206 hdi egr iptal eden var mi arkadslar.
|
||||
![]() |
||||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
2 gün önce tamircime egr nin ne işe yaradığını sordum motora zarar vermekten başka bir işe yaramıyor dedi egzoz gazı emisyonu için fabrikalar mecburi takıyorlar dedi ben bindiğim bütün araçlarımda hep iptal ediyorum dedi bugün benim aracımınkinide iptal ettirdim hakkatende araca zararı varmış arabam alt devirlerde hissedilir canlılık oldu düşük devir yüksek viteste attığımız o kara dumanda yok denecek kadar azaldı ben şimdilik memnunum
|
||||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||||
![]() |
||||
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
|||
Aynen Soner hocam aktiflestirmeyecegim.ilginiz için teşekkürler...
|
||||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
||||
![]() |
||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|||
rica ederim aynen dediğin gibi usta uğraşmamak için demiştir. bence uğraşma aktif hale gelince duman atmaya başlaya bilir hatta eski sahibi duman attığı için iptal edilmiş olabilir. bir kullanıcı yakıt tüketimi düşürdüğü ve performans artışı olduğunu düşündüğü için bile iptal ettiriyor.
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
![]() |
||||
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
|||
Soner hocam cevap için teşekkürler.. ben yine de temizlettim her tarafı kurum doluydu fişi takilmadigi için hiç bir işe yaramayacak tabi ki. belkide usta uğraşmamak için salladı artık bilmiyorum..
|
||||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
||||
![]() |
||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|||
kardeş usta sıkmış gibi geldi fabrika eğr iptali gibi birşey yapamaz çünkü egzoz gazı salınım değerlerini aşar heleki 1.5 dci bir sürü modelinde kullanıyor reno ben hiç öyle bir açıklama duymadım açıkcası büyük ihtimal arıza vermiştir değişim yerine iptal ettirmiştir eski sahibi isterseniz yetkili servisi arayıp tam bilgi sahibi olabilirsiniz.
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
![]() |
||||
|||
arkadaşlar aracımı özel servise(reno) götürdüm. dedim egr'yi temizleteyim. ustaya dedim ki egr'yi temizletmek istiyorum. niye temizletecen zaten bu araçlarda egr iptal dedi. aracım clio 1.5 dci bu arada. hakkatende kaputu açtık baktık egr iptal edilmiş, fişi çekilmiş. ee bunu tekrar bağlayalım dedim, hiç gerek yok motoru eline mi almak istiyorsun dedi, zaten fabrika bunu iptal ettiriyor dedi.. madem bu egr gereksiz neden koymuşlar parçayı... bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
|
||||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |