![]() |
|
En güçlü Audi Türkiye'de |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 Saat 21:02 |
|
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yorumsuz
|
||
![]() |
||
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
|
m3 ün yanında tanımam ben bunu m3 fabrika çıkışı
321 bg , bu audi deki gibi çift turbo besleme ile çok yüksek verimler alanlar var :)
|
||
![]() |
||
|
hem aile arabası hem yarış araba cidden süper bir otomobil...
|
||
![]() |
||
|
ıc ön konsol super abı yaa
|
||
![]() |
||
|
Dünyada kaliteli spor aile aracı üreten Audi Grubu yine klasını konuşturmuş... Fakat gönlümdeki Audi aracı her zaman S3 olacaktır.
Pylşmn için teşekür ederiz. Düzenleyen STARBURAKS - 27 Aralık 2008 Saat 00:10 |
||
![]() |
||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|
audı bmwden sonra tek gectigim araba ama iç konsol hakikatten süper olmuş
![]() |
||
![]() |
||
Gntss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2008 Konum: 01-06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
|
benimde gönlümde bi TT,S5,S3 yatıo..:( kısmet artık:)
|
||
I'm the car tuner.. Not cartooner..
|
||
![]() |
||
|
S3 gerçekten güzel test etme fırsatını yakaladım...subaru impreza wrx veya sti kadar hırçın değil ama insana gerçekten güven veriyor...
denenmiştir.
![]() |
||
![]() |
||
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
R8 diyorum ve susuyorum...
5.0 litre V10 motor bi turbo ile alınması kolay bir beygir. Ferrari aynı sıkıştırmada atmosferik olarak alıyor o beygiri.. litre başına 100 beygir ;) |
||
![]() |
||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
|
taşıyıcı serisinin 3. filminden sonra AUDİ lere karşı bir sempatim oluştu bakalım merakla takip ediyorum artık...
|
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |