![]() |
|
Debriyaj Kaçirma Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mmustafaakyoll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmustafaakyoll
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2016 Saat 00:00 |
|
Arkadaslar aracim 2003 model 1.4 hdi gecen gun prizdirek bilyasi dagildi tamirciye gittim şanzımanı indirdik priz direk ve kece degisti sorundan kaynakli kece patladigi icin balataya yag vermis. Usta balatayı balata spreyi ile temizledi neyse sanziman toplandi gayet guzel bi sekilde ancak sanirim balatada hala yag varve debriyaj kaciriyor 3.vitesten sonra.ustayi aradim 1-2 hafta yuksek devirde kullanma o yag gider dedi sizce gidermi? Acil yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tessekur ederim
|
||
![]() |
||
mmustafaakyoll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmustafaakyoll
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yardimci olacak kimse yokmu ???
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Balataya yağ kaçmaması lazım ne durumda olduğunu bilmeden birşey söylemek zor gider gitmesine ama sıkıntı yaratıyor bu tarz şeyler.Genelde yağ bulaşmasında kalkışlarda titreme falan olur diye biliyorum.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmustafaakyoll
|
Evet kalkislarda titreme var arac hızlanmiyor merak ettigim koni ustanin dedigi gibi kullandikca duzelecekmi |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmustafaakyoll
|
Tesekkur ederim cevabin için. Bu forumda yardımlaşma oldugunu saniyordum. Yanilmisim demekki cevap vermeye tenezzul etmeyen arkadaslar icin konusuyorum. |
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Dostum her forumda yardımlaşma var ama bilgisi olan cevap verir. Böyle söyleyerek sitem etmeye gerek yok yani.. Konuyu okudum bilgim yok ne yazayım ki buraya ben ? Bilgisi olan arkadaşlar gördüğü zaman illa ki cevap verecektir yardımcı olacaktır. Senin konun son 30 konudan gittiği zaman konuyu güncelle ki foruma yeni girenler görsün.
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
mustafa kardeşim engin kardeşim (gökcesel) dediği konu hakkında bilgisi olan arkdaşalar yorumlarını yazacaklar senin başına gelen olay çok fazla karşılaşılan bir durum deil. ustanın dediği gibi yağ zamanla gidecekcektir ama ustanın atladığı bir konu var uzun süre yağa maruz kalan baskı balata özelliğini yitirmiş olabilir. bunuda zamanla göreceksin bir iki hafta içinde kendini belli eder zaten ben olsam zaten şazumanı söktürmişsin baskı balatayıda değiştirirdim garanti olsun diye eğer kavrama sorunu devam ederse usta yine işçilik alacak sökmek için tabi birazda ustanın işgüzarlığı var gibime geldi
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Başımıza ne geliyorsa bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan gelmiyormu zaten.? Bilen veya önerisi olan yok demekki olsa yazarlardı diye düşünmemeni balatayı değiştirmediğin için pişman olmana bağlıyorum :) Balataya gelince... düzemesi çok zor çünkü yağ uçmaz kaçmaz kurumaz. Debriyaji zorlamadan baskının üzerinden sıyrılmasını umut etmek kalıyor sana. Kaçıran baskı aşırı ısınır ve sonunda yanar. Debriyaji hızlı kullanmaya çalış... Ama şunuda bilki o balatayı normal bi usta takmaz. Sorun olursa gel ücretsiz değiştiririz derse eyvallah seni kurtarmaya gitmiş ![]() |
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
|
sonunda 2-3 hafta kullanımdan sonra düzeldi mi merak ettim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |