![]() |
|
İş başa düştü (pandizot) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2016 Saat 22:40 |
Arkadaşlar islerimin yogunlugundan dolayi bir turlu pandizotçu ile iletisim kuramadik.sw oldugu icin de bagaji oldurmek istemiyorum.ama adamlar steyşın abi bişey olmaz diye bildigin gardolap gibi seyler yapip para koparmanin pesine dusuyorlar.
Hem dandik hemde hic bir ozelligi olmayan seye midlerden cok para istiyorlar.on gun icinde biter diyorlar. Tepem atti kendim yapacagim. Duz bir kaplamali mdf uzerine yerlesim yapmakla basladim.sade bir raf gibi gorunecek ama cekmece misali bir ozellik katmak istiyorum. Bagaydaki ivir zivirlari da alttan asarak yer kaybini onlemek planim.(en azindan kafamdan gecen bu) Gorecegiz bakalim, sonucta neler cikacak. Aşama aşama resimlemek kismet olacak en azindan. Elim takim tutar ve her turlu malzemem ve el aletlerim de mevcut. İs yogunlugundan ugrasmayalim dedik ama kismet iste. İste baslangic resimlerim... Bu 500 luk pioneerleri ve jbl midleri nasil sigdiracaz bakalim. ![]() Yerlesim sekli boyle kenarlarda olacak gibi zira, altta bass kabini ortalamam gerekiyor. ![]() ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin abi işi eline almışsın gene
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bitirde görelim abi ama o kabloları ne yap et kablo kanalı gibi bir şey içerisinde geçir yoksa çok çirkin durur
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Haklisin ,zaten benim de en sevmedigim sey kablolarin bağisak gibi ortada durmasi. O yuzden crossower lari mdf nin altina monte edecegim.yukariya ince bir delikten kablonun ciktigi yere direk olarak tveeter lari baglayacagim.mdf uzerinde kablo olmayacak. Sw lerin arka kelebek camlarinin ic kisimlarinda cok musait bekalit aksam var.belki de tweeterl ari oraya monte ederim.hem boylece takilacak bir pozisyon olmaz ve zarar gormezler diyorum. Mdf yi raf seklinde kestim ama kolonlarin montaj deliklerini delmedim henuz.sebebi arac uzerinde kapaklarla yerlesim yerlerinin biryere denk gelip gelmedigini gormem lazim.simdi deligi delersem kaydirma şansim yok gibi. Daha once boyle biseye kalkismadim.yapanlari gordum ama vidalama yerlerine dikkat etmedim.tecrubesi olan arkadaslara sorum şu. Hoperloru direk mdf ye vidalasam sesten ve vibrasyondan vidalar gevşer mi yada mdf vidalari birakir mi. Acikta sesi test ettim ve cok fazla vibrasyon olacak.bass 38 cm ve onun da etkisi olacak.bu yuzden vidalari uzun tutup alttan somun ile mi sıksak acaba. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi senin gazınla aldım iki Kartal gözü led internetten, gittim taktırmaya sanayiye. Kimse yanaşmadı. Eve döndüm söktüm aynaları çıktım atölyeme aldım elime matkabı ve sağ aynayı hallettim. On numara oldu. Sola yaparken ledin kablosunu kopardım, yenisini sipariş ettim. Geldiğinde onu da halledip paylaşacağım. Bi teyit edersin olmuş mu diye :) önümüzde böyle bir örnek olması birçok şeye teşvik ediyor bizleri de, başarılarının devamını dilerim :)
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim kardesim. Elimden geldigince ugrasiyorum iste. Amacim peugeotu fuuuuul artiii fuuuul dedikleri gibi bisey yapmak degil sevdigim arabami daha da sevmemi saglayan seylerle donatmak. Disardan bakilinca goze siradan bir 206 sw gibi gelebilir ama, Konfor,donanim guvenlik ,performans , islevsellik acisindan iyilestirilmis bir arabam olsum istiyorum. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
İsim geregi cok calisiyorum ve arabama gunde bir saati bile zor ayiriyorum.
Zamanim olsa daha pek cok sey var aklimda ama yavas yavas iste. Midleri baglamak uc haftada mumkun olmadi. Ama kendim yaptikca daha bir mutlu oluyorum. Kisacasi seviyorum arabami. Piyasada benzer ozellikleri olan bir arac icin 30 bin tl gibi bir rakam gerekli.30 binim cebimde kalsin ben arabami seviyorum. 2012 jetta trendline satmis biri olarak aradigim pek cok seyi o aracin 3 te biri fiyatina sahibim diyebilirim. Simdi bu araba bu kadar emekten sonra satilmayacak ama aile icin bir arac subat ayindan sonra (umre donusu) gundemde. B150 mercedes alacagi allahin izni ile ama sw kalacak. ![]() ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi inşallah inşallah. Bende aynı kendim bişeyler yaptıkça daha bi heves geliyor. Beni taşıyan bir araç gibi değil de, evin bir bireyi oğlum gibi :))
|
|
![]() |
|
Yerlesim bitti vidaladum hepsini
![]() ![]() ![]() Crosowerlari alttan cektirip vidaladim. Delik delip kablonun çiktigi yere de direkt olarak tweterlari vidaladim.Kablolar gorunmeden oldu gibi. Bagaja yerlestirince de alt taraftan kablo kanallari ile kablolari tamamen gizleyecegim.sarkan kablolardan nefret ederim.yaptigim mdf direkt bas kabininin üzerine vidalayacagim.tek korkum vidalarin bas hoperlorune den gelmesi. Montaj bitince sw lerin bagaj tentesi olur bilirsiniz.panjur gibi yayli çek bırak sistem.onu da çekince hopelorleri gizlemis olacagim ama sesi engelmemeyecek.yarin ola hayrola bakalim. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Kolay gelsin öncelikle lakin madem uğraş içerisine girdin bu işi profesyonel halledebilirsin. Ne kadar kablo gizlesen ve sağlam yapsan da ilerki zamanlarda mdf sıkıntı yaratıyor sana şöyle bir video göndereyim. Hem prof iş hemde güzel görüntü daha detaylı bilgiler mevcut benim araca yapıcam ama arkada lpg var o yüzden lpgsiz bir aracım olursa ileride böyle bir çalışma yapacağım.
https://www.youtube.com/watch?v=aMJaHCuSt8o |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |