![]() |
|
Aracım gaz yemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mert Nacar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2016 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mert Nacar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2016 Saat 03:43 |
Merhaba arkadaşlar 307 1.6 hdi 110 bg aracım son 1-2 aydır yüksek hızlarda gaz yememeye başladı. 90 dan itibaren hızlanmak istediğimde gazı köklüyorum bi 15-20 saniye yemiyor ondan sonra yemeye başlıyor ve motor tarafından da uğultu ıslık sesi gibi bişey geliyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldiniz. ıslık sesi geliyorsa turboyla alakalı gibi gözüküyor. pc bağlatıp kontrol yaptırmanızı tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Mert Nacar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2016 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mert Nacar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Peki yüksek hızlarda geç gaz yeme sorunu neyden kaynaklı olabilir?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim. geç gaz almasının bir kaç sebebi olabilir. enjektörler-egr-hava debimetre- yakıt pompası - mazot filtresi - gaz kelebeği - hava ve turbo hortumları vs. kontrol etmek gerekecektir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mert Nacar
Anladım teşekkür ederim. Peki şimdi benim araç 2006 model. Arabayı orjinal servise götürsem pcye bağlatıp ne sıkıntısı var öğrensem benden ücret isterlermi acaba sadece pcye bağlatıp sıkıntısını öğrenmek istiyorum
|
|
![]() |
|
malesef ücret isterler oda servise göre değişir. aracınızı serviste yaptırırsanız arıza tesbit ücreti istemiyorlar. takribi olarak 100 tl civarlarında bir ücret isteyeceklerdir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mert Nacar
Nerden bulaştım bu arabaya heryeri sorun :) teşekkür ederim yardımınız için :)
|
|
![]() |
|
valla hocam o iş şans işi biraz dizel araçlarda özellikle kullanım alınan yakıt yağ değişim periyotu önemli sizden önceki sahibi nasıl kullandı bilinmez 10 yaşında araç için bence normal sıkıntılar iyi bir usta bulmak önemli arabadan anlayan hayırlısı bakalım
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Eger normal gıderken gaza yuklendıgınde once ugultu sonra gec tepkı alıyorsan yanı arac once kasılıp bıseferde gaz yıyosa baskı balatan gıtmıstır once ona baktır
|
|
![]() |
|
lamazibici06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
filtreler falan baktır derim dostum
|
|
emre özer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |