|
Challenger jant hakkinda |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hakao
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2016 Saat 23:14 |
Ben arkadaştan challanger 2 jant aldım göbekli rc. 307 cc araçtan çıktı jantlar bunların et değeri 31 206 larinin normali 28 mis ne gibi sorunlar çıkarır. Bilgi verirmisiniz ona göre almaktan vazgeçocem de
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiçbir sorun çıkarmıyor ben kullandım biri biraz daha dışarı çıkık biri biraz daha içerde duruyor ama sorunsuz kullanırsın
|
|
UBBozoKK
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Et Degerlerı Arac Jantlarının çamurluk mesafesınden ne kadar dısarıda kalacagıyla alakalıdır herhangı bır sıkıntı yaratmaz fakat et degerı yukseldıkce dısarı cıkacagından aracınız dıger jantlara gore ayarlıysa alcaklıgı yukseklıgı surtme degme gıbı sıkıntılar yasıyabılırsınız baska mekanık olarak bır sıkıntı yasamazsınız ...
|
|
OTO GÜVEN ZONGULDAK
YOKOHAMA LASTİKLERİ BÖLGE BAYİİ Jant - Lastik - Akü - Balata - Motor Yağları 2000 MODEL 1.6 PEUGEOT 306 XT KLİMA - SUNROOF - ÇİFT AİRBAG - OTOMATİK CAMLAR - MANUEL |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |