![]() |
|
106 Enteresan Benzin Göstergesi Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DeLmIrA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2016 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2016 Saat 18:36 |
Arkadaşlar Merhaba ;
106 quiksilver sahibiyim,benzin göstergemin enteresan bir durumu var daha önce başina gelen çözümünü bilen varsa eger. Benzin göstergesi arada gösteriyor arada göstermiyor ancak devami var ; Ben haftasonlari biniyorum desem yeridir. Birkaç gün kullanmazsam Kontağı çevirdigimizde Kadranlar dip konumdan hafifçe sıfır konumuna çıkıyor (devir hız) ancak benzin göstergesi hiç hareket etmiyor (ona elektrik gelmiyor gibi) Bir sure kullandiktan [5 6 km diyeyim],sonra benzin göstergesinin dip konumundan sıfır konumuna geldigini gözlemliyorum ( sanki elektrik sonradan gelmiş gibi yani) kontak kapatip açmazsam orada kalıyor başka tepki yok. Araci durdurup tekrar kontagi çevirirsem bu sefer olmasi gerektigi gibi doğru çalışıyor ve bir kere çalıştı mı bir daha istedigin kadar dur kalk stop et çalıştır sıkıntı yok, çalışmaya devam ediyor, ta ki ben stop edip tekrar uzun sure kullanmayip bu döngüyü tekrarlayana kadar ![]() Daha önce başına böyle bişiy gelen bi fikri olan var midir? Çalışabiliyorsa başta neden çalışmıyor ? Çalışmıyorsa sonradan neden çalışıyor ? ![]() Düzenleyen DeLmIrA - 01 Ağustos 2016 Saat 18:43 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldiniz. şamandıra takılıyor gibi geldi bana söküp kontrol etmek lazım araçta lpg varmı.?
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
DeLmIrA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2016 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Teşekkür ederim hoşbulduk,araçta lpg yok
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
lpg yok sa sorun dediğim gibi şamadıra takılı kalıyor araç hareket edince belli bir süre sonra normal haline geliyor bence bir şamandırayı kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
İnşallah o kadar basit bi problemdir :) teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |