|
Peugeotmarket com kesinlikle hayir |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Dalkilic53
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dalkilic53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2016 Saat 17:14 |
Arkadaslar peugeotmarket com adresinden alisverise dikkat edelim bana sorarsaniz yanindan hic gecmeyin .arka tampon siyah kuşak 80 lira ve ceki demir delik kapagi yok arti ucret kuşak 80 lira bir ufacik kapak 50 lira arti urun bacaklari kirik
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz. son dönemlerede prugeotmarket bu konulara dikkat etmemeye başladı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mkaramese
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mkaramese
|
tam siteyi geziyordum. bilgilendirmeniz için teşekkürler. geçen dönem bir peugeot sitesinden alışverişimi gerçekleştirdim hatta telefonda da yardımcı oldular. Güzel siteler de bulunmakta peugeot üzerine efendim aramalarınız sonucu ulaşabilirsiniz. Ben 20 ser liradan yan sinyal park lambası far kutusu almıştım iki tane hızlı kargo ve sağlam ürünle kapattılar meseleyi.
|
|
Eyüp B.
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orası çok pahalı. ben parça filosundan aldım paketlemesine kadar gayet güzel. şasi numaranı giriyorsun sitedeki tüm kategoriler aracına göre oluyor.
|
|
esstel
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende mazot filtresi aldım...uymadı birde müşür almam gerekiyormuş dedi...
|
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araştırıp almak lazım ben de geçen sene GTi ön tampon almıştım peugeotmarket'ten memnunda kalmıştım. Sadece sis farları ve üzerinde takılı olan ampüller beş para etmezdi. 3 ay önce de şeffaf çamurluk sinyali 14 TL tanesi ve plaka lambası 7.5 TL'den almıştım.
|
|
MadTurk_
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben yaklaşık bir senedir alışveriş yapıyorum oradan sadece bi kez ödeme geç düştüğü için kargoya geç verildi ki bu onların da hatası değil. bir senelik müşteri olarak çok çok çok memnunum kendilerinden hızlı kargo paketleme güzel ve ürün de ekranda ne görüyorsan o çıkıyor. kargo esnasında eşyanın zarar görme ihtimalini bence firmaya mal etmemek lazım. ayrıca bildiğim kadarı ile dükkan taşıyorlar. bunun etkisi ile son zamanlarda bazı sıkıntı yaşanmış olabilir ama adı lekelenecek bir firma değil..
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeotmarket.com kurulumundan bugününe kadar gelmesi aşamalarının hepsini bilen biri olarak sadece şunu söylemek istiyorum Peugeot adına şuan Türkiye'deki en kapsamlı yedek parça sitesidir. Ufak tefek aksaklıklar illaki olmaktadır ama kötü niyet yoktur sorun varsada illaki bir şekilde düzeltirler. öğrendiğim bilgiye göre arka tampon çeki demir deliksiz geliyormuş ve aldığınız ürün yan sanayiymiş o yüzden fiyatı 80 orjinali 170 tl miş. kapakta orijinal olduğu için onlarda fiyata müdahale edemiyor o yüzden 50 tl kargoda oluşan kırık içinde firmayla bir görüşün önce derim
Düzenleyen GökhaN - 28 Temmuz 2016 Saat 14:08 |
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
|
|
206rc
|
|
sahin-peugeot
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
sitede yazdığı gibi yollandı 500 değil 600 tl ve üzeri kargo bedava artı kaporta ve aydınlatma malzemeleri hariç diye yazıyor,kötü niyet neresinde anlayamadım
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
sahin-peugeot
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Tampon kuşağı çeki demir kapağı olmadan geliyor her yerde böyle,çeki demir kapağının kodu 7452.PW istediğiniz yere sorun fiyat heryerde aynı,bu konu ile ilgili firmamızı arayıp tampon kuşağının uymadığını takmaya çalıştığınızı fakat takamadığınızı söylediniz ayakları bu esnadada hasar görmüş olabilir biz iyi niyetli olduğunuzu düşünüp kargo kaynaklı olabileceğini varsayıp geri iade edebilirsiniz diye konuştuk sizde bize yenisini yollayın dediniz,amacınızı pek anlayamadım
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
ricgss
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne kadar kolay haksızken bile kendini haklı göstermek, böyle bir firmayı kötülemek. Yazık. Peugeot market ile uzun süredir çalışırım sokakta gördüğüm peugeot kullanıcılarına dahi tavsiye ettiğim oldu. Firma her şeyi açık açık siteye yazdığı halde hala lekelemek neden? Bu tampon bantlarının genelde yan sanayileri mevcut piyasada. Fiyatları uygun ama çeki demir kapakları genelde orjinalde var fiyatlar bu yüzden pahalıdır kapaklarda. Orjinal ambalajına giren ürün her markada yan sanayinin 2-3 ve hatta 5 katıdır. Bilerek ve anlayarak sipariş geçmekte fayda var. Diğer bir mevzu kargo ücreti meselesi. Gerçekten de firma yazmış 600 tl üzeri ücretsiz. Tamam doğru ama altında bir ibare var kaporta ve aydınlatma ürünleri hariç yazıyor. Kaporta parçaları zaten hacimli ürünlerdir. Aydınlatma parçaları da taşıma esnasında oluşabilecek hasarları en aza indirgemek amacı ile bazen parçanın 2 katı ambalajda gelir. Elini vicdanına koyacaksın, bu kadar hacimli parçaların kargosunu firma karşılasa zaten uygun fiyatlı satılan üründen nasıl kar edecek? Kar etmedikten sonra bu işi neden yapacak? Arkadaşlar bir konu hakkında konuşacaksanız bilginiz dahilinde konuşun. Bilmiyorsanız insanların ekmeğine bu şekilde mani olmaya çalışmayın. Ayıptır. Ben kendilerini ararım çoğunlukla, şasi numarasına göre kodunu söylerler bende o parçayı sipariş ederim. Bir keresinde şasi numarasından çıkan parça bile aracıma uymadı. Olabilir dediler gerekeni yaptılar. Bugün büyük elektronik marketlerden sipariş çekiyorsunuz yanlışlık olduğunda muhattap bile bulamıyorsunuz. 15 gün uğraştırıyorlar. Benim iade parçamın bile parasını 5. gün kartıma iade etti bu firma. Fiyatları konusunda ben başka bir siteye bakmadım işin doğrusu ama peugeot marketten ucuz siteler varsa araştıracağım. Tabi ürünlerin markası da önemli. Bir yerdeki bir ürünün ucuz olması markası ile alakalı olabilir. Parçaları bir kaç firma üretiyor kalite kalite olabilir. Neyse, netice itibariyle peugeot market iyi ve sorunsuz firma bence. Benim gibi düşünen arkadaşlarımda oldukça fazla. Başlıklara biraz daha dikkat edelim lütfen.
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hem konuyu açan arkadaşın hemde sizin samimiyetinize inanamadım açıkcası. Konuyu açan arkadaş belli ki mağdur olmuş ve bir hırsla buraya konuyu açmış ve gitmiş bir daha uğrarmı bilinmiyor. Sizde belli ki firmanın yetkilisiniz ve hemen üye olup cevap vermişsiniz. Ve ayrıca büyük hacimli koliye fazladan para verdikten sonra sizden neden alınsın ki ucuz olduğu için alınmıyor mu? sizden aradaki farkı kargoya verip birde beklemektense gidip gözle görerek alınması daha mantıklı olmaz mı. Hem kargoda kırıldı döküldü derdi olmaz. Bence siz büyük bir firmasınız ve böyle küçük oyunlara gerek yok. Mutlaka memnun olmayan olacaktır. İnsanları anlamak zor memnun etmek daha zor malesef.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Bende genellikle yedek parça ihtiyacımı ilgili siteden karşılıyorum, herhangi bir problemle karşılaşmadım ama, en son 2 ay kadar önce 2.0 hdi filtre seti satın aldım, ürün fotoğrafında 4 lt yağ gözüküyordu ama listede 5 lt yağ yazıyordu, telefon açtım kaç litre yağ gönderiyorsunuz dedim, 4 litre gönderiyoruz dedi , listede 5 litre yazıyor, bizim araçlara 5 litre gerekiyor, eğer 5 litre gönderirseniz sipariş geçeceğim dedim, karşıdaki kişi tamam hocam göndeririz dedi, gereçekten 5 litre gönderdiler, şimdi baktım hala listede 5 litre yazıyor, ya gerçekten 5 litre gönderiyorlardı, yada jest yapmış olmak için 5 litre göndeririz dediler,
|
|
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Ben de siteden genel olarak memnunum.. sadece alışverişlerimden birtanesinde aldığım ürünleri tek kargoda değil de iki ayrı korgoda yolladıkları için biraz kızmıştım... çünkü iki ayrı kargo ücreti ödedim..
|
|
iammanover
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
|
Hiç alış verişim olmadı, pek sevmem görmediğim şeyi almayı o yüzden firma hakkında ön yargılı konuşmak istemem,
Bir arkadaşımız var bu sitenin (peugeotmaket.com) sahibimi bilmiyorum (bir ara logosunu paylaşmıştı) Kendisi her türlü konuda yardımcı oluyor ve ürünüzü anında kargoya veriyor düzgün bir satıcı diye biliyorum
Düzenleyen iammanover - 12 Nisan 2017 Saat 23:35 |
|
206 GTI
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ödeme sayfasında kargo ücreti ni ödemediğiniz yerden alışveriş yapmayın. Çünkü sonu hep böyle oluyor onlar 5 TL dese bile kapıya gelen kargocu 50 TL derse iş bozuluyor öyle bir şey olunca kargoyu almazsın olur biter gerçi. Kırık parçaya gelince Türkiye de adam gibi kargo malesef yok. Adamlar hayvan gibi demiri bile eğip getiriyorlar başıma geldi firma gönder ileri sigorta lı dır tutanak tutun
|
|
hzr206
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.peugeotparca.com/
ben buradan ya netten yada gidip yerinden alıyorum parçaları peugeot market le aynı fiyatlar.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeotmarket.com adının eski sahibiyim şahin peugeot murat alemdara bizzat ben transfer edip sitenin kurulması konusunda teşvik ettim çok iyi bir yere gelmesindende mutluluk duyuyorum. bazı aksaklıkları olsada şuan günlük 3000 kişinin ziyaret ettiği markaya özel bir yedek parça satış sitesi olması gurur verici
|
|
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Geçen gün sipariş verdim ilk defa. Aradım öncelikle siteyi bakın dedim 2 liralık klips alıcam acil lazım başka yerde bulamadım fazla kargo ücreti olucaksa almıyım. Yok efendim olur mu en fazla 2-3 lira tutar dediler aldım. Gelen kargo ücreti 8 liraydı. Üründe 1 adet klips parmağımın yarısı kadar değil tahmin edersiniz. Kargo pakedinde kaybolmuş zor buldum. :) Bence bunu PeugeotMarket çalışanları görüyorsa bu yazımı kargo konusunda siteye acil bir çözüm üretmeliler. Ben ağır parça almaya kalksam atıyorum amortisör falan 10 defa düşünürüm. Kargo ne olur tamamen sürpriz kapıda kargo yetkilisi söylüyor mecbur vereceksin.. Bu devirde internet üzeri alışverişte bu yöntem kargo parasının belli olmaması kalmadı diye düşünüyorum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |