|
|
206 Cc açılır tavan sorunu olanlar buraya |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tolgahan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 Cc açılır tavan sorunu olanlar burayaGönderim Zamanı: 22 Temmuz 2016 Saat 00:06 |
|
2001 model 2.0 roland garros 206 Cc aracım var 2 piston yağ atiyor ve tavan çalışmiyordu pistonun tanesine 2800 lira diyor pejo servisi işçilik hariç türkiyenin heryerini araştırdım 2500 liradan aşağı rakam vermediler çıkma vs işin içinden çıkamadım .... bugün kucuk sanayide ibrahim usta ya gittim servisin 2800 dedigi pistonun aynısını 0 dan yapti takti ve orjinalinden bile daha sağlam oldu hemde şaka gibi rakama yaptı sorunu olan arkadaşlar varsa açılır tavan ile ilgili millete kaziklanmayin ibrahim ustayı arayın gönül rahatlığı ile yaptırın sadece 206 degil tüm cabrio açılır tavan ve hidrolik piston sorunları olanlar gidebilir İbrahim usta 0532 607 34 72
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||