![]() |
|
206 Akü Kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Dlkrn_48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2016 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2016 Saat 23:05 |
|
Arkadaşlar. benim 2002 model 1,4 benzinli 206 aracımın akü kapağını usta yanlışlıkla kırmış kırılınca da atmış :) bende kutup başlarının pas tutmasından endişelendiğim için bulmaya çalışıyorum. Bizim buralarda bulamadım. Bildiğiniz bir yer var mı acaba ?
|
||
![]() |
||
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O kapak dediğin 250 tl kardeşim nasıl kırar bide çöpe atıyor
|
||
![]() |
||
Dlkrn_48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2016 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hopp .. geçmiş olsun bana :D
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
İnternetten baktım sadece üst kapağın orjinali 160 TL ve artan fiyatlarla satışta.İnternet üzerinden yazarsanız rahatlıkla bulabilirsiniz zaten.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
anlamıyorum ya 308 in üst akü kapağı 45 TL 206 nın ki ise 160 TL .. Bizim suçumuz ne şimdi? :)
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 ninki kaliteli, 308 inki dandik
![]() |
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
|
Hüseyin bunu beğendi
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |