![]() |
|
Gti gazlıo. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 Saat 16:26 |
||
http://www.akilli.tv/video/95297/106-GTI-kopuyyyo.aspx
Düzenleyen 205 GTI - 26 Aralık 2008 Saat 17:18 |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hiç tasvip etmediğimiz hareketler bunlar :D
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Video kısacık değilmiş..Daha önce izlemiştim.. Düzenleyen sinan-s - 26 Aralık 2008 Saat 16:33 |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
arabanın hakkını veriyoda yediği küfürlerin bence haddi hesabı yoktur..
|
|||
![]() |
|||
||
gereksiz hareketler bunlar 106 gti ile anca peş peşe 2 defa sıkar bırakırsın sürekli sıkmanın mantıgı yok + emniyet şeridine girmek eziklikdir...
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
ve İstanbulun eski hali..Merter mc nin ordan geçiyor..
Hakkını veriyor ama..
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
şu gti aldıgımdan beri bi kere makasa girmedim..
en sevdigim hareket arkadan selektör mü yaktı? hemen 3. vitese geçiyorum uzuyorum..
gerenk yok makaslara
|
|||
![]() |
|||
||
Mirak GTı ın hakkını vermiyorsun...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
napalım kardes hız delısı degılız. yerı geldı mı basıyoruz. zaten motorun omru gıdecek hakkını vermeye vermeye
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Bide bana diyorsunuz..
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
zaten arada taksici trip atıo önüne geçip fren yapıyor bilmem farkettiniz mi
|
|||
![]() |
|||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
||
+++ böyle hareketlere gerek yok insanları da düşünmeliyiz birinin bu sebepten burnu kanasa nasıl verecek o hesabı nasıl çekecek vicdan azabı merak ediyorum...
|
|||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||
![]() |
|||
||
baya eski bi video bu. cok izliyodum zamanında of nasıl gidyo diye ama cok gereksiz hareketler oldugunu zamanla ogrendim.
|
|||
![]() |
|||
||
01.10 daki hareket çok hoşuma gitti ama hakkını veriyor maşallah da atalarımız ne demiş çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. vırrrrrr çat...:D
|
|||
![]() |
|||
||
COK GÜZEL SAGOL
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |