![]() |
|
Yeni uzaktan kumanda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anlsln ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2016 Saat 19:06 |
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2005 model 307 kullanıyorum. Aracımın kumandasını 2,5 sene önce aldığımda değiştirmiştim ancak bu kumandalarda kronik problem olan yayın bozulması problemi yine başıma geldi ve anahtarın sustası çalışmıyor. Acaba ebay den 307 uyumlu farklı bi pug kumandası alsam kendi evimde bunun devre ve anahtar montajını yapabilir miyim ? Böyle bir şeyi deneyen oldu mu aranızda ? Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denemenizi tavsiye etmem. Belki olur belki olmaz bilemem. İmmoyu yerleştirirken bi olayı var midir falan ? Anahtarcılar layığıyla yapar. Sonuçta immo çalışmaz ise araba çalışmaz :) dikkat etmek lazım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yapabilirsiniz. ancak anahtar ucu iki tip bağlantı var biri vidalı biri punto yapılarak sabitleniyor boş kabı 25-50 tl arasında internette bulabilirsiniz. anahtacılarda yaptırabilirsiniz çok bir fiyat itemezler diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam sustadan bende şikayetçiydim ve 2007 307 me anahtarcıdan 50 tl ye 308 kumandası taktırdım.kumandanın kendi sustasını yapıp kullandı eski bozuk kumanda dan çıkan orjinal anahtarıda bana verdi. yer ankara dikmen caddesinde. 308 anahtarından tek farkı ortadaki tuş boş(308 de farları açıyor) kumanda eskisine göre ağır ama güzel memnunuz. netten yeni 308 kumandası yazın görürsünüz şeklini.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |