![]() |
|
206 Kapı soketi plastik somun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2016 Saat 14:53 |
Arkadaşlar yan direklerdeki kablo bağlantı hortumunu sökerken üstündeki plastik somunu kırdım.Ara sıra soket çıkıyor hoş bir durum değil,parçacılara sordum ama ne olduğundan bile çoğunun haberi yok.Bu parçayı nasıl bulabilirim,yada altarnatif ne uydurabilirim cırt kelepçelerden geldi aklıma ama pek uygun olmuyor.Fikri olan varsa bu konuda bekliyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çımacılara sorabilirsiniz. kazalı pert araçlardan gezmek lazım sanayiyi parçacılarda bulmaz zor gibi gözküyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Gerçekten zor parçacılarda döşeme klipsi bile bulmaya zorlanıyorken bu parçayı aramak hataydı zaten,çıkmacılara sordum komple elektrik tesisatıyla beraber dedi biri alt tarafı plastik halka ama işte sıkıntı.Teşekkürler cevap için.
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
peki samet kardeşim kırılan parça duruyormu elinde.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Malesef hocam alt taraftan kırılmıştı ben onu yine üstüne geçirmiştim yolda giderken kapı açma kapatma sırasında yada başka bir şekilde düşmüş.Değişik bir şekilde hallettim ince kablo cırtlarından soketin kapıdaki bölümünden geçirdim daha sonra hortumdaki kısmından,aynı şekilde geri döndüm ve içten sıktım.Artık cırtı hortumu sıyırıp kesmeden soketi çıkartmak imkansız,böylelikle dışardan hiç bir şekilde çıkmıyor.Başına gelenlere tavsiye ederim çünkü parça buluncak gibi değil belki yetli servis oda tek olarak temin edermi bilimiyorum.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |