![]() |
|
GEÇMİŞ RAMAZAN BAYRAMI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2016 Saat 09:20 |
Arkadaşlar biraz geç oldu oldu ama geçmiş ramazan bayramınız mübarek olsun. Malüm 9 gün tatil olunca memlekete kaçtım samsuna oradan sinop felan gezdim pek vaktim olmadı foruma bakacak geldik derken birde amca olduk felan derken zaman geçti. Foto eklemek isterdim ancak benim oğlan sağolsun telefonu kırınca çekemedik neyse hayırlısı, neyse hatfaya didim tarafına kaçıyorum yine tatile gidiyorum denizin tadı yarım kaldı didimde devam edelim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Soner abi senin de bayramın mübarek olsun :) Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yeğenini. Son yazdığın cümle ile imrendirme tatile gidemeyenler de var
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |