![]() |
|
Orjinal kol dayama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anlsln ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2016 Saat 18:20 |
Merhaba arkadaşlar, 2 seneyi geçkin süredir 307 look modelini kullanıyorum. Bolca uzun yol yaptığım için kol dayama ihtiyacı duymaya başladım. 307lerin bazı modellerinde sanırım xt lerde orjinal kol dayama mevcut. Acaba kendi aracıma da bu sistemin birebir aynısını yaptırabilir miyim ? Çünkü hazır satılan diğer kitler hoşuma gitmiyor ve orjinal olmadığı çok belli oluyor. Ayrıca İzmir içinde bunu yapan bi döşemeci vs tavsiyesi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinali çok pahalı diye okumuştum daha önce.
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
anlsln ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne kadar pahalı mesela ? aklınızda mı acaba miktarı ?
|
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Valla benim aracimda xt ustundekiler kirilmis bende sansa bi dosemecide buldum kaplattim 80 tl ye mal oldu ama tavsiye etmem plastik parca ile yapmislar hic dayanikli degil hemen catliyor cok narin davranmak gerek bulabilirsen ford connect modelinin kol dayamasi tam oluyor
|
|
![]() |
|
Chn16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Benim araciminda soför tarafi yok. Serviste ic mekanizma haric sadece kolcak 500 tl dediler. Ebayda buldum tl ye cevirince 120-130 lira gibi bir rakam cikiyor. Bir o kadarda kargo parasi, birde gumrukte takilma olayi var. Ugrasilmaz yani. Connect aracimizda var, onu denemek aklima gelnedi hic. Oluyorsa daha ucuza temin edilebilir. Tabi benim aracda ic mekanizma mevcut, hic olmayan aracta birde koltuk icine mekanizma koymak var.
|
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Benim aldigim kolcak zaten connect kolcagiydi ic mekanizmasi duruyordu aldim taktim tam uydu birebir ayni sadece 20 tl dosemeciye verdim sorun halloldu ama cok dandik yapmislar mekanizma en ufak agirlikta kiriliyor fiyatida 40 tl civari
|
|
![]() |
|
Dün sanayiye ustama gittim ve aynı soruları ona sordum. Benim aracıma orjinalinden iç mekanizması olmadığı için takılması imkansız dedi. Ayrıca sizin de söylediğiniz gibi çok narin ve kırılgan bir sistem olduğu için yapılma imkanı olsa bile önermem dedi. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Artık armster tarzı bi kol dayama araştırmaya başlayacağım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |