![]() |
|
307 gostrge paneli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2016 Saat 00:59 |
merhaba arkadaslar.arabanin devir saati bazen takilip dipte kaliyordu gostergeyi soktum ugrastim ama su an hic calismiyor devir saati . gosterge panelinin cikmasina baktim internetten cikmacilarda var ama sorun şu ki eger aldigim gostrgenin kmsi benim aracinkinden dusukse beyin onu benim km ye cikartiyormus amaa yuksekse beyin arabanin kmsini yuksek kmye cikartiyo sonra dusuk kilometreli gostrge taksamda kilometre inmiyor aradigim bi kac cikmaci ellerinde parcanin oldugunu ama kilometresi hakkinda bilgileri olmadigini soylediler. gostrgeyi degismek istiyorum ama risk cok buyuk 165000 kmdeki aracim 250000 e ciksin da istemiyorum kilometresi belli bir gosterge paneli nasil buluruz ya da paneli arabaya takmadan kmsini ogrenebilir miyiz? Teşekkurler.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam bu devir saatinin arkasındaki motorla alakalı bir durum sizinkisi tamiri mümkün ancak malatyada yapan usta bulunurumu araştırmak lazım. km olayına gelince bende öyle duyumlar aldım ancak sonuçta bunun sıfırı da satılıyor bence km olayını yetkili servise sormak lazım yada bu işle uğraşan elektronikçileri araştırmak arayıp sormak lazım bence km değişeceğini sanmıyorum sonuçta gerçek bilgileri araç bsi den alıyor diye düşünüyorum. verdiğim linki bir incelerseniz size yardımcı olacaktır.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18203
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
307 nin gostrge zistemi 206 dan farkliymis acinca gordumki pimler plastik degil metal actim icini ama olmadi servisi aradim 1600 tl imiş sifiri ben de bir oto elektronikcisine gittim gostrgeyi orjinal kmye ayarlayabilecegini soyledi ben de 2. elini istedim bakalim gelince takacam insallah kmsi benimkinden daha duşuktur de hic elektronikciyle işim olmadan hallederiz.
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
inşallah hocam bizde sizin sayenizde farklı bir şey öğrenmiş olduk demek 307 nin metal miş.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Çok şükür bugun bazi sorunlar yaşadim ama halloldu. İnternetten istedigim gosterge elime ulaşinca oto elektronikciye gittim berabercr gostergeyi taktik ama gosterge arizaliydi kontak kapali oldugu halde gostrgenin ışıklari yanıyordu ve km bilgisinin yazdigi dijital ekranda rakam yerine çizgiler vardi gostrgeyi iade ettim anlayisliydi saolsun satici elektronikci usta ben bunu hallederim dedi kendi gostergemi tamir etti sanirim devir saatinin motorunu başka bi gostrgeden cikardigi motorla degiştirdi. Çikardigim sonuc parca almadan once elektronikciye gitmeliymişim ben yapamasam da başkalari tamir edebiliyormuş. 3lektronikci ya da elektrikci de degilim ama sanki ben yapamayinca hiçkimse yapamazmiş gibi duşunuyorum bu huyumdan vazgecmeliyim😂
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |