![]() |
|
Farlar direk yanıyor yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaansvn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2016 Saat 10:05 |
Hayırlı bayramlar herkese. 206xt aracım 1 hafta önce ön cam değişti hiç bisorun yoktu dün araca bindim kontağı bikademe açınca park ve farlar yanmaya başlıyor auto iptal edince yanmıyor sensör kiti söküyorum auto aktif ediyorum yine yanıyor bilgi sahibi olan yardıncı olursa sevinirim
![]() |
|
cool
|
|
![]() |
|
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı bayramlar. Ön cam orijinal mi?
|
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
![]() |
|
kaansvn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olimpia cam orj. yanına yaklaşılmıyor
|
|
cool
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
benim bildiğim orjinal cam olmayınca düzgün çalışmıyor o sensörler
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
sorun düzeldi akü kutup söküldü sensör söküldü son olarak ön sigorta kutusu kontrol edildi şuan sıkıntı yok olması gerektiği gibi çalışıyor. ilginize teşekkür ederim
|
|
cool
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |