![]() |
|
İmmolu anahtar çoğaltma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2016 Saat 19:34 |
Arkadaşlar anahtarımı kopyalamak istiyorum ama Ankara'da bu işi yapan güvenilir nere vardır. Yedek olarak bulunsun istiyorum.Kopyalarken güvenlik sıkıntısı falan olur mu?
Düzenleyen vpro - 05 Temmuz 2016 Saat 14:06 |
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugüne kadar anahtar yaptırdığı için sıkıntı çeken kimse görmedim. Anahtarcılık meslek olarak dürüstlüğü de getirmek zorunda. Bir nevi yeminli tercüman, mali müşavir gibi :) Ayrıca kopyalanan anahtarın araca tanıtılması gerekiyor immonun çalışması için. Anahtarcı senin gözünün önünde hem eski anahtarı yeniden tanıtacak, hem de yeni anahtarı aracına tanıtacak. Üçüncü bir anahtarı senin yanında tanıtamayacağına göre problem de olmaz.
|
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok mantıklı söylediniz teşekkürler :) Ne bileyim insan tedirgin oluyor iste
Ankara da biliyor musunuz peki bir yer ? |
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
benim tecrübem var. ya cidden çok sağlam referanslı bir yere git yada servise. üçüncüyü hiç düşünme. sonra araba çalışmıyor. anahtarcı elektirikçiye , elektirikçi anahtarcıya öyle geziyorsun. |
|
![]() |
|
o zaman kaskodan almak mantıklı :) teşekkür ederim
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |