![]() |
|
206 CC Koltuk Sırt ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafaselck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: denzli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafaselck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2016 Saat 01:38 |
merhaba aradaşlar.206 Cc kullanıcısıyım.2 koltuktaki sırt ayarı çalışmıyor.Bunun sorunu nerden kaynaklıdır yardımcı olabilir misiniz? Sanayide saatlerce uğraştık sorunu bulamadık
|
|
Mustafa selçuk
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sırt ayarı çalışmıyorsa kol dişliyi boşa çıkarmıyordur kolu söküp baktınızmı tam oturuyormu diye
|
|
![]() |
|
alperen1414 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2015 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperen1414
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu bulabildiniz mi acaba? Benim aracımda da aynı sorun var koltuk arkası öne doğru takılı kaldı. Bir türlü arkaya yaslanmıyor.
|
|
-ULAŞAN-
|
|
![]() |
|
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
up
|
|
![]() |
|
razzmatazz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: BURSA - İNEGÖL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı razzmatazz
aynı sorun bendede yolcu koltuğunda var koltuğu yatırıyorum bidaha kalkmıyo uğraşa uğraşa zar zor kaldırıyorum kalktığında kilitlenmiyo falan
|
|
![]() |
|
aykutzilif ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutzilif
Bu sorunu 206cc de bende yaşıyorum beyler maslak oto sanayide bir döşemeciye sorduk 300 tl istedi koltugu sökecekmiş içindeki mekanizma tornacıya gidecekmiş.
|
|
![]() |
|
razzmatazz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: BURSA - İNEGÖL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı razzmatazz
hafta sonu bende sökmeyi düşünüyorum koltuğu arkadan döşeme açılıyor mekanizmaya ulaşabilirsem bi şansımı deniycem gelişmeleri burdan yazarım hatta çekebilirsem foto da çekerim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |