![]() |
|
KAPI KİLİT SİSTEMİ ORJINALMI DEGILMI LÜTFEN BAKARM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeot307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2016 Saat 04:08 |
Arkadaslar çok tşk ediyorum yorumlarınız için...
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapılardan birisi tam kapanmadıysa kilitler şık şık diye yukarı aşağı kapanıp açılıyor.306 da durum bu ;) |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Katiliyorum. Ayrica, tavan lambalari kapi acilisina ayarli ise kapi tam kapanmadan arac hareket edince tavan lambalari yanip soner ve bilgi ekraninda hangi kapinin acik oldugu yazar. Ben, ayak aydinlatmayi ve ayna alti aydinlatmalari tavan lambasinin kapi tetiklemesinden cektigim icin hareket edince bagaj veya kapilardan biri tam kapanmadiysa eger her yeri aydinlata aydinlata gidiyor ![]() Bu peugeot un guvenlik adina tam kapanmayan kapidan kaynaklanan kazalarin onune gecmekte buyuk bir adim. Araci park ederken de guvenli kilitlemeyi de dikkat cekici bir hale getiriyor. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Bütün Peugeot araçlarda bu şekilde kilitleme yapmaz
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
aynen bencede pejo bu konuda cok iyi bişi yapmmış. Benim opelde kapı yarım kapalıyken kilitliyor bazı zamanlarda diğer taraflar yarım acık kalıyor o nedenle ama acılmıyor.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Pejo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Sizin aracınız da bir problem yok.Pejo bu konuda en doğruyu yapmış.
|
|
![]() |
|
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde 307 im var aynı durum kapının biri açıkken kilitlemez
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kapı tam kapanmamışken kilitlenmemesi mantık olarak daha normal değilmi.İnsan bazen diğer taraftaki kapıya bakmıyor tam kapalı değilse kilitlense o şekilde gidersin,ama arkadaşında dediği gibi bu tarz bir durumda kilitlenip anında yeniden açılıyor ve bir terslik olduğunu anlıyorsun.Bizdede durum böyle bir gariplik yok.Bugüne kadarda böyle bir ayrıntıya takılmadım hiç,ilk defa duyuyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
peugeot307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot307
kilitte oynama yok orjinal demi peugeotta bu durum, bu arada çok tşk ediyorum.
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Kapılardan birisi eğer açık ise kilitler fakat tam kapanmadı ise yani kilit tam oturmadı ise kapanıp açılır anlık olarak
Benim aracımda böyle, kapıların biri tamamen açık iken kilitleniyor ama birisi hafif açık yani tam kapalı değil ise kapanıp hemen açılıyor |
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot307
MERHABA GÜZEL PEUGEOTÇU ARKADASLAR 2004 MODEL 307 VAR KAPI YARIM KAPALI İKEN YANI TAM KAPANMAMIS DURUMDA IKEN KILIT TUSUNA BASIYORUM KILITLENMIYOR CUNKI KAPININ BİRİSİ TAM KAPALI OLMADIĞI İÇİN..BU DURUM NORMALMİ DEĞİLMİ OPELDE DENEDIK WOLSWAGENDE DENEDIK MERCEDESDE DENEDIK HYUNDAİDE DENEDIK KAPI YARIM KAPALI TAM KAPANMAMIS OLSA BILE KILITLIYOR AMA PEUGEOT KILITLEMIYOR O YUZDEN SENIN KILIT SISTEMIN ORJINAL DEGIL SONRADAN TAKMA DEDILER DOĞRUMU ? BİLEN ARKADASLAR LUTFEN YARDIM EDEBILIRMI COK KAFAMA TAKILDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |