|
Peugeot 206 Cabrio Restorasyon Video'm.. İYİ SEYİR |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
FuRiouS
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2016 Saat 15:10 |
|
Arkadaslar biliyorsunuz aracımı restore ettik gün gün yapım asamalarının resimlerini cekip paylastım.
Bu resimlerle slayt video hazırladım.. Eş Dost herkeze gönderin :) Buyrun Video : Keyifli izlemeler..
|
||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kisaca, Harika bir maceranin fragmani....
|
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
VİDEO NEREDE ??
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
mustafaselck
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: denzli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafaselck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Videoyu izledikten sonra benimde kırmızıya boyatasım geldi aracı :) harika olmuş
|
||
Mustafa selçuk
|
||
FuRiouS
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ederim keyifli izlemeler :)
|
||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen dun tesadufen Anıl kardeşim yolda denk geldi gerçek gozle cc yi görme şansim oldu. Gercekten cok guzel ve fişek gibi olmuş.Allah nazarlardan esirgesin kardesim.Ayrica " kirmizi var, kirmizi var " derler ya gercekten de kirmizinin mukemmel bir tonu olmus. Gule gule kullan kardesim yolun açık ola... |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
FuRiouS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyv abim sagolasın begendigine cok sevindim renk tonu gercekten harika oldu abi yani herkezden boyle olumlu yorum almak cok sevindiriyor beni harcadıgım emek zaman ve paranın bosa gitmedigini görüyorum buda beni cok mutlu ediyor güzel tesadüftü :)
|
||
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
|
Geçmiş olsun üstat taşıyıcıyı kırmışsın. Nazar deydi heralde. Arabaya nazar boncugu tak.
Benim ustanin orda gördüm araban güzel olmuş Allah başka dert bela göstermesin |
||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
||
FuRiouS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyv abim sagolasın evet basımıza bugun geldi Öyle bi olay Allaha sükür ki Yüksek hızda degildim Aracımın Restore konusuna attım resim ve acıklama.. Cok Kotu nazar deydi..
|
||
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
|
Benim ustanin ordaydi cekicide görünce sasirdim hatta cekiciden indirirken yardim ettim içinede bindim ama fena olmuş yaa Allahtan sürat yokmuş yoksa fena olurmus
|
||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
||
FuRiouS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyv abim cok sagol yardımın icin cok canım sıkıldı dun tampon ve camurlukta cekiciye yüklenirken kasıldı biraz ufaktan zarar gordu onada ayrı canım sıkıldı..
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |