![]() |
|
Anahtardaki kumandalar çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mta78 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2016 Saat 12:01 |
Merhaba,
Önceki hafta yazmıştım. 2009 MODEL 308 aracın asıl anahtarı kayıptı. Forumdan gelen tavsiye üzerine immobilizer anahtarı Dikmen' de yaptırdım. Araç çalışıyor sorun yok fakat kumandanın merkezi kilit düğmeleri çalışmıyor. Uğraştılar biraz sonrasında aracın (body si gibi bi şey söyledi) sorun olabilir elektronikçiler bi bakması lazım dedi. Başka bir anahtarcı da ya anahtarın serisi hatalı yada direksiyonun altında merkezi var açıp bakmak lazım dedi. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? Yardımcı olabilecek var mıdır?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence kodlama ile alakalı bir durum anahtarcı yapamamış olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam harici kilit sistemi deneyin bence benim normal anahtarım sağlam, yedek anahtarda mevcut ve ek olarak alarm taktırdım anlayacağın 4 tane kitleme kumandası oldu :)
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |